Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.793
- 43.739
- 3.888
Ben dün neden ban yemişim bilgi verebilecek bir yetkili var mı acaba ? Cidden hatırlamıyorum o yüzden sordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem konusunda kesin katiliyorum hatta 11de olmamali bence ama taylan gayet iyiydi ilk yili olmasina ragmen o mevkide. Fb maclari kazandigimiz diger derbilerde falan cok begendim hic de sinmemisti. Oyunu yonlendirmesi, cift ayak net paslar atmasi, rakibi onde karsilamasi onemli ozellikler. Tabi ki eksikleri yok mu var ama sahsen ben guveniyorum yabanci kurali sacmaligi da varken taylan elzem gibi geliyor.İkisi de ilk 11 için seviye olarak yetersizler çünkü. Geçen seneki yokluktan Taylan ve Kerem acayip kıymete bindi , ikisinin de büyük eksiklikleri var.
Aldılar evet inanilmaz orta saha ve kanat oyunculari geldi 5 mac sonra benden önce siz küfür edeceksiniz merak etmeyinevet kimseyi alamadılar gerçekten de
136 maç 18 gol 8 asist..135 maçta 4 asist yaptı diyorlar araujo için bu doğruysa felaket kötü bir rakam ve morutandan iyi olma ihtimali yok morutan geçen sene 8 gol 15 asistlik katkı verdi ve araujodan 3 yaş daha genç
Onlar Viera, Matuidi, Casemeiro, Kante çapında bir oyuncu istiyor.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Hocam ben oyuncuyu izlemedim, sadece şu soruma cevap arıyorum? Cidden mantıklı bir cevap bana yeterli.
Yabancı sınırının olduğu yerde, en güçlü olduğun yani elinde iki tane 6 numara (Taylan - Aytaç) varken neden yabancı bir 6 numara ile ilgileniyoruz?
Takımın yaratıcılığı yerlerde sürünürken bu transfer hamlesi doğru mu şimdi?
Oyuncu iyi 6 numaradır, izlemedim ve yorum yapamam. Sadece teknik anlamda kafam almıyor bu hamleyi.
Taylan hangi açıdan yetersiz çok merak ettim gerçektenİkisi de ilk 11 için seviye olarak yetersizler çünkü. Geçen seneki yokluktan Taylan ve Kerem acayip kıymete bindi , ikisinin de büyük eksiklikleri var.
katılmıyorum. bizim ligimizde hücum tabiki de önemli ama öyle ya da böyle bir şekilde gol buluyoruz. esas sıkıntımız çok basit goller yememiz. anadolu takımlarının yemeyeceği basitlikte goller yiyoruz. bu geçen sene de böyleydi, bu sene de böyle olacağa benziyor. bunun 1 numaralı sebebi orta sahamızın yumuşak olması. taylan'ın tekniği daha üst seviye olabilir, ofansif katkısı daha iyi olabilir ama 6 numara pozisyonunun esas gerekliliği olan sertlik, top kapma becerisi vasatı geçmez. mevcut kadroda da defansif anlamda taylan'dan daha iyi oyuncu malesef yok.Elinde iki tane yerli 6 varken, Dieng'e 5 milyon dolar vermenin neresi mantıklı bana anlatsın birisi.. Oyuncu zaten defansif yönü kuvvetli, la bizim ligimizde defans değil hücum kazanıyor zaten, bunu görmemek resmen körlük. Elinde 6 olmaz anlarım bu hamleyi ama 2 tane yerli 6 varken ki Taylan teknik anlamda alacağın Dieng'e göre üstün gözüküyor, bu hamle üzerimize çay atmak ile eş değer kanımca.
forum ihlalleriBen dün neden ban yemişim bilgi verebilecek bir yetkili var mı acaba ? Cidden hatırlamıyorum o yüzden sordum
Boş yorum yapmayalım.İsmi çıkanların çoğunu forumdakilarin hemen hemen yüzde sekseni beğeniyor.X ismi cikar aradigimiz adam degil y cikar bu ney cöp, birseyide begenin.
Madueke geldi miEvetttt Bal liginden adam aldık
3.ligten oyuncu aldık
Rumen vasat oyuncu aldık
Eeee kaliteli,is yapacak takıma sınif atlatacak örn(Fernando Reges) gibi adamlar ne zaman gelecek??????