Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dün neden ban yemişim bilgi verebilecek bir yetkili var mı acaba ? Cidden hatırlamıyorum o yüzden sordum

İkisi de ilk 11 için seviye olarak yetersizler çünkü. Geçen seneki yokluktan Taylan ve Kerem acayip kıymete bindi , ikisinin de büyük eksiklikleri var.
Kerem konusunda kesin katiliyorum hatta 11de olmamali bence ama taylan gayet iyiydi ilk yili olmasina ragmen o mevkide. Fb maclari kazandigimiz diger derbilerde falan cok begendim hic de sinmemisti. Oyunu yonlendirmesi, cift ayak net paslar atmasi, rakibi onde karsilamasi onemli ozellikler. Tabi ki eksikleri yok mu var ama sahsen ben guveniyorum yabanci kurali sacmaligi da varken taylan elzem gibi geliyor.

Zaten taylan varken ve yokken puan ortalamasi istatistigi vardi daglar kadar fark vardi arada. Tabi burda etebo gibi bi rezilligin oynamasi da olcut.

Kim Min-Jea: "Avrupa'ya gider ve oynayamazsam şaşırırım. Bir sonraki kulübümü güvenle seçmeye çalışıyorum.
" Kim Min-Jea: "YouTube'da hakkımda çok fazla transfer dedikodusu var ama (şimdiye kadar) hiçbir şey doğru çıkmadı.''

Hocam ben oyuncuyu izlemedim, sadece şu soruma cevap arıyorum? Cidden mantıklı bir cevap bana yeterli.

Yabancı sınırının olduğu yerde, en güçlü olduğun yani elinde iki tane 6 numara (Taylan - Aytaç) varken neden yabancı bir 6 numara ile ilgileniyoruz?

Takımın yaratıcılığı yerlerde sürünürken bu transfer hamlesi doğru mu şimdi?

Oyuncu iyi 6 numaradır, izlemedim ve yorum yapamam. Sadece teknik anlamda kafam almıyor bu hamleyi.

Bunun sebebini ben de düşündüm.

1) Aslında bizim asıl ihtiyacımız Gedson tipi box to box deep lying playmaker karması oyuncu. Yani Verratti Gedson İniesta tipi adamlar.

Ama bunu bulmak zor. Bulunca almak zor. Scouttan böyle adam bulsan bile en az 15 çekerler.

O yüzden bence hoca şöyle düşündü. dedi ki Gedsonu son günlerde alabilirsek alalım alamasak da yapılacak bir şey yok. Scout dedi ki hocam öyle oyuncu bulamadık. Ki zordur.

O yüzden Taylan ne kadar çok sevsem de yeterince sert kalamıyor. Dieng izlediğim kadarıyla tekniği fena değil. Ve tazı gibi. 6 numarada iş yapar.

Hoca da dedi ki ben Taylanı 8'e çekerim. Taş gibi 6'ım olsun.

Ben de açıkçası bu anlayışı doğru buluyorum.

6 numaran taş gibi olacak. Veya 8'in taş gibi olacak. 8'in taş gibi olması için de hem koşu becerisi hem top kapma hem alan açma olmalı.

8 bulmak çok çok zordur. Videolarda izlersin bu Verratti dersin ama adam sana Barış Özbek çıkar.

O yüzden bence buna döndüler.

Aytaç iyi oyuncu ama sadece rotasyon oyuncusu olabilir. Çok teknik ama yeterince sert değil savunmada açık veriyor. Aytaç 6 gibi değil 8 gibi kullanılır.

Eğer 6'ın atlet olursa ve pas yeteneği biraz olsun varsa Anadolu takımlarının ileriye presini azaltırsın. Stoperlerin de pas atacak. Ve daha dinamik hat kurulacak.

Tekrar ediyorum bizim ihtiyacımız olan asıl adam deep lying playmaker ile box to box kırması ama dünyada böyle adam 7 tane var.

Gedson nasıl düştü buralara bilmiyorum ama bir daha çok zor.

O yüzden teknik ekip bence doğru yolda.

Evetttt Bal liginden adam aldık
3.ligten oyuncu aldık
Rumen vasat oyuncu aldık

Eeee kaliteli,is yapacak takıma sınif atlatacak örn(Fernando Reges) gibi adamlar ne zaman gelecek??????

Elinde iki tane yerli 6 varken, Dieng'e 5 milyon dolar vermenin neresi mantıklı bana anlatsın birisi.. Oyuncu zaten defansif yönü kuvvetli, la bizim ligimizde defans değil hücum kazanıyor zaten, bunu görmemek resmen körlük. Elinde 6 olmaz anlarım bu hamleyi ama 2 tane yerli 6 varken ki Taylan teknik anlamda alacağın Dieng'e göre üstün gözüküyor, bu hamle üzerimize çay atmak ile eş değer kanımca.
katılmıyorum. bizim ligimizde hücum tabiki de önemli ama öyle ya da böyle bir şekilde gol buluyoruz. esas sıkıntımız çok basit goller yememiz. anadolu takımlarının yemeyeceği basitlikte goller yiyoruz. bu geçen sene de böyleydi, bu sene de böyle olacağa benziyor. bunun 1 numaralı sebebi orta sahamızın yumuşak olması. taylan'ın tekniği daha üst seviye olabilir, ofansif katkısı daha iyi olabilir ama 6 numara pozisyonunun esas gerekliliği olan sertlik, top kapma becerisi vasatı geçmez. mevcut kadroda da defansif anlamda taylan'dan daha iyi oyuncu malesef yok.

hal böyle olunca stoperlere daha fazla iş düşüyor. rakipler çok rahat bir şekilde stoperlerle birebir kalıyor. 1 pozisyon 2 pozisyon çıkarırsın 3.de yersin. sonra stoperler kötü, stoperler bireysel hata yapıyor, stoperler kolay çalım yiyor. bu adamların önünde josef benzeri bir adama ihtiyaç var. maç içerisindeki yükleri azalınca otomatikman hataları azalacak, performansları artacak. kolay goller yememeye başlayacaz. ha gönül ister melo gibi bir yönlü biri olsun ama ona paramızın yetmesi zor. mevcut şartlarda da bize defansif yönü kuvvetli 6 numara lazım. topu dağıtmayı oyun kurmayı 8-10 numara, kanat oyuncuları yapsın bir zahmet

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

X ismi cikar aradigimiz adam degil y cikar bu ney cöp, birseyide begenin.
Boş yorum yapmayalım.İsmi çıkanların çoğunu forumdakilarin hemen hemen yüzde sekseni beğeniyor.
Bu durumda her oyuncuyuda beğenmeyin eleştirisi daha mantıklı oluyor.
olumsuz düşünen taraftarların fikrine saygı duyun.

Taylan'ın bu kadar itibarsızlaştırılması hele yabancı sınırı varken ilginç. Geçen sene o mevkii için performansı beklenenin üzerindeydi, stoperleri ileri çıkaran ve takımı ileri çeken adam Taylan'dı. Taylan'ın oynadığı veya oynamadığı maçlar arasındaki fark bu açıdan önemli, takım boyunu saha içinde daraltan adam hele şu yabancı sınırında can iken, hatta pamuklara sarmamız gerekirken, yerine yabancı oyuncu almaya çalışmak cidden ilginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt