ya okumamışsın ya okuduğunu anlamamışsın. bence bir daha oku. cl işini zaten 1-2 seneye komple rafa kaldırıyoruz türk futbolu olarak, onu bir geçelim.
reges gibi topçular bekliyorsun yazdığın mesajda görüldüğü üzere. reges için city'e 6 milyon euro bonservis ve 30 yaşındaki oyuncuya yıllığı 3.3 m eurodan 3 yıl kontrat verdik, bonuslar hariç. bu tip transferler şuan bize çok çok uzak önce bunu idrak edelim ona göre beklentiye girelim. sen bu şekilde transferlere devam edemezsin bak entryde yazılmış sebebi. belki falcao-fegh gibi oyunculardan kurtulursan 1-2 tane dediğin isimlerden gelen olabilir, ama tüm kadroyu bu şekilde kuramazsın. geçen yıl ligimizde şampiyonu belirleyen isim 29 yaşındaki ghezzal için bile geri adım atıldı, ki kulübü 6 değil 3-4'e okey der.
biz de istiyoruz heralde isim olarak büyük topçular gelsin, direkt şampiyonluğa etki etsin. vasat takım tutmak neden isteyeyim? bir de yaşınızdan dolayı tepeden bakmazsanız sevinirim. ben çok okudum, kuzum, esenyurt'u tut gibi üslupla cevap vermeniz hoş olmamış.