Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson tipinde oyuncu bakacaksak benim izlediğim oyuncular acısından Gedson'a en yakını Joe Aribo idi. Onun için herhalde 15 isterler yani boş hayal. Bu arada orta sahaya Edimilson Fernandes nasıl olur bildiğim kadarıyla Mainz'de bekleneni veremedi 4-5'e bırakırlar belki.

Gedson tipinde oyuncu bakacaksak benim izlediğim oyuncular acısından Gedson'a en yakını Joe Aribo idi. Onun için herhalde 15 isterler yani boş hayal. Bu arada orta sahaya Edimilson Fernandes nasıl olur bildiğim kadarıyla Mainz'de bekleneni veremedi 4-5'e bırakırlar belki.

Aribo cidden acayip olurdu skor katkısı da epey yüksek

Evet 1905 tayfa ben buradayım ya siz? Salı günü patlayan transfer bombaları aşkına toplanin

ya okumamışsın ya okuduğunu anlamamışsın. bence bir daha oku. cl işini zaten 1-2 seneye komple rafa kaldırıyoruz türk futbolu olarak, onu bir geçelim.

reges gibi topçular bekliyorsun yazdığın mesajda görüldüğü üzere. reges için city'e 6 milyon euro bonservis ve 30 yaşındaki oyuncuya yıllığı 3.3 m eurodan 3 yıl kontrat verdik, bonuslar hariç. bu tip transferler şuan bize çok çok uzak önce bunu idrak edelim ona göre beklentiye girelim. sen bu şekilde transferlere devam edemezsin bak entryde yazılmış sebebi. belki falcao-fegh gibi oyunculardan kurtulursan 1-2 tane dediğin isimlerden gelen olabilir, ama tüm kadroyu bu şekilde kuramazsın. geçen yıl ligimizde şampiyonu belirleyen isim 29 yaşındaki ghezzal için bile geri adım atıldı, ki kulübü 6 değil 3-4'e okey der.

biz de istiyoruz heralde isim olarak büyük topçular gelsin, direkt şampiyonluğa etki etsin. vasat takım tutmak neden isteyeyim? bir de yaşınızdan dolayı tepeden bakmazsanız sevinirim. ben çok okudum, kuzum, esenyurt'u tut gibi üslupla cevap vermeniz hoş olmamış.
Daha acısı, o adam bir de ''Galatasaraya gitmek, kariyerim açısından geri adım atmak oldu'' diye net pişmanlığını ifade etti, Sevilla' ya transferi gerçekleştikten sonra. Zaten bizde kaldığı süre boyunca gözlemlediğimiz fiziksel düşüş sonrasında, Sevilla ile sezon içinde anlaştı diye, birkaç günlüğüne katıldığı bizim hazırlık kampına hiç görmediğimiz kadar fit gelmesi, bu tip transferlerin de çıkar yol olmadığını açıkça göstermiyor mu? Yani adama Dünyaları versen de kasmıyor burada...

Taylan konusunun video izlemekle alakasi yok, sapla samani karistirmamak lazim

Taylani butun sezon izledik ve ben begeniyorum. Simdi de begenmiyoruz diye mi sucluyuz
Mevzu beğenip beğenmemek değil. Tek bir 90 dk izlemediğin oyuncu hakkında on mesaj atıp adamı bokluyorsun. Yorumlarının da herhangi bir dayanağı olmadığını düşünüyorum doğal olarak. Taylan'ı ben de bütün sezon izledim. Beşiktaş çoğu maçını sertlikle kazandı Josef ve Rozier gibi adamlarla. O profilde adamlar iş yapıyor çünkü ligde. Geride yumuşak bir beşliyle şampiyon falan olamazsın. Taylan iyi bir savunmacı da değil , atlet desen o da değil , pasör desen o da değil.

Josef isimli düşük yetenekli oyuncuları övmeyelim lütfen. Futbol takım oyunudur. Taylan-Josef yer değiştirsin Beşiktaş 10 puan farkla şampiyon olurdu. Derbide Gedson-Taylan ikilisinin çeviklik-çabukluk ve teknik olarak nasıl üstünlük kurduğunu izledik.

Radamel Falcao, Galatasaray başkanının kendisini istemediğini açıklamasının ardından River Plate’in son teklifini kabul etti. Kolombiyalı yıldız önümüzdeki günlerde sağlık kontrollerinden geçecek.

(Diario Ole)

geçirmeyin sağlık kontrolünden falan ya
Sağlık kontrolünde sıkıntı çıkmaz. Adam kafadan sorunlu. Sakat olmadığı halde sakatım diyor. Sağlam çıkar rapor...

Josef isimli düşük yetenekli oyuncuları övmeyelim lütfen. Futbol takım oyunudur. Taylan-Josef yer değiştirsin Beşiktaş 10 puan farkla şampiyon olurdu. Derbide Gedson-Taylan ikilisinin çeviklik-çabukluk ve teknik olarak nasıl üstünlük kurduğunu izledik.
Niye sindirememisler bizim oyunculari acaba o atibalar rosierler josefler samaroglanina donmustu

Bakambu sözleşmesi bitiyor imiş sene sonunda, alınamaz mı?

Niye sindirememisler bizim oyunculari acaba o atibalar rosierler josefler samaroglanina donmustu
Ben Taylan'ın çevresini doldurdukça performansının daha da yukarı çıkacağına inanıyorum. Sakatlığının nasıl bir kalıntı bırakacağını bilemiyorum tabi. Kötü oynarsa kötü deriz başkasının oynamasını isteriz. Ancak geçtiğimiz sezonda bu kadar zayıf orta saha rotasyonunda, bu denli sivrilip ligin en az gol yiyen takımına evirilmemizde katkısı yüksek. Hem de yenen gollerin çoğu da bireysel hatalarken...

Barcelona Başkanı Laporta: "Her gece Messi'yi düşünüp yatıyorum. Tatlı rüyalar görüyorum."

Ben Taylan'ın çevresini doldurdukça performansının daha da yukarı çıkacağına inanıyorum. Sakatlığının nasıl bir kalıntı bırakacağını bilemiyorum tabi. Kötü oynarsa kötü deriz başkasının oynamasını isteriz. Ancak geçtiğimiz sezonda bu kadar zayıf orta saha rotasyonunda, bu denli sivrilip ligin en az gol yiyen takımına evirilmemizde katkısı yüksek. Hem de yenen gollerin çoğu da bireysel hatalarken...

Bence tam tersi taylanın bireysel performansı yanındaki adamlar vasatken daha iyi acayip sivriliyor..Tabi bizim iyiligimiz için taylanın sivrilmesinden ziyade yanına sağlam birini alıp birlikte oynatmak çok daha mantıklı..

Bence tam tersi taylanın bireysel performansı yanındaki adamlar vasatken daha iyi acayip sivriliyor..Tabi bizim iyiligimiz için taylanın sivrilmesinden ziyade yanına sağlam birini alıp birlikte oynatmak çok daha mantıklı..
Dediğin gibi olsa en az gol yiyen takım nasıl olacaktık? Burada hakkının verilmesi gereken oyuncular var ve bunlar ne Donk, ne Luyindama ne de Etebo.

Dediğin gibi olsa en az gol yiyen takım nasıl olacaktık? Burada hakkının verilmesi gereken oyuncular var ve bunlar ne Donk, ne Luyindama ne de Etebo.

Ben taylani beğeniyorum o konuda bir sıkıntı yok üstte de belirtmiştim ama Taylan yanındakiler copse çok daha dominant görünüyor demek istedigim bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt