Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogulcani tekrar rizeye mi yolluyoruz ne olacak simdi

oğulcan muhabbeti ne çok uzadı ya, heriflerde her şeyi reddediyor sanki mükemmel bi oyuncu ha oynatmısız ha oynatmamışız

Ben gedson ve Halil transferleri konusunda hala umutluyum. Bilmiyorum belki umutlu olmak istiyorum. Berkan ve cicu dan da çok umutluyum. Ancak yeni transferlerle 3 4 maç izlemek gerek takımı daha iyi yorum yapabilmek adına. Gedson ve Halil gelirse şayet takımı 4 4 2 baklavalı şekilde izleriz gibi geliyor bana.
Taylan
Cicu Gedson berkan
Halil
Muhammet

Cicu Halil e yakın, Halil ise Muhammed e yakın bir şekilde.

Cicu ve Berkan regista gibi biraz kanatlara yönelik olacaklardır. Merkez gedson ve derinde Taylan.

Eğer ortaya Dieng gibi kesici birini alacaksak, ki bence şuan orta sahaya öyle biri şart, sağ ön için yaratıcı bir oyuncu gerek. Dieng-Berkan/Taylan-Cicaldau orta sahası yaratıcılık sıkıntısı çekebilir. Bir de bu takıma şut atabilen orta saha ve kanat oyuncusu gerek, geçen sene en çok eksiğini hissettiğimiz noktalardan biriydi bence. Umarım Cicaldau bu konuda iyidir, videolarda fena durmuyordu ama izlemek gerek.

Eğer ortaya Dieng gibi kesici birini alacaksak, ki bence şuan orta sahaya öyle biri şart, sağ ön için yaratıcı bir oyuncu gerek. Dieng-Berkan/Taylan-Cicaldau orta sahası yaratıcılık sıkıntısı çekebilir. Bir de bu takıma şut atabilen orta saha ve kanat oyuncusu gerek, geçen sene en çok eksiğini hissettiğimiz noktalardan biriydi bence. Umarım Cicaldau bu konuda iyidir, videolarda fena durmuyordu ama izlemek gerek.
Bence Dieng gibi bir kesici şart değil. Biz çoğu golü defanstan top çıkartırken yediğimiz presten dolayı yedik. Bizim sıkıntımız yediğimiz presi aşamamak oluyor. Bize lazım olan gedson veya muadili bir orta saha. Top da kesebilen topla ilişkisi de iyi olan bir orta saha. Bu adamı ortaya koyduğun anda Taylan gözünüze hiç kötü gözükmeyecektir. Oyun içerisinde daha diri kalacaktır.

Bu arada Cicu şut kalitesini gösterince öyle bir adama sahip olduğumuzu anlarsınız

Nöbetten atılmanıza sebep olabilecek yasaklı kaynaklar

Üyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik.

Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Fanatik, Takvim, Yeni Akit, Fotospor, FutbolArena ve Nexus Sport kaynaklı haberleri konu olarak açmak yasaktır.

Bundan sonra bu konuda çok daha dikkatli olacağız.

GSCimbom Yönetimi
+yağız sabuncuoğlu haberleri

Futbol Arena genelde unutuluyor, lütfen dikkatli olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt