- 1 Ocak 2011
- 15.467
- 10.470
- 1.838
Şu karidan nefret ediyorumBerna Gözbaşı: "Doğan Alemdar'ın transferi için birçok Avrupa kulübüyle görüşüyoruz. Kaç para kazanacağımızı açıklamayacağım." [A Spor]
konusma sekline bak ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu karidan nefret ediyorumBerna Gözbaşı: "Doğan Alemdar'ın transferi için birçok Avrupa kulübüyle görüşüyoruz. Kaç para kazanacağımızı açıklamayacağım." [A Spor]
konusma sekline bak ya
gider tinercilere 500 bin euroya kiralar yine.Berna Gözbaşı: "Doğan Alemdar'ın transferi için birçok Avrupa kulübüyle görüşüyoruz. Kaç para kazanacağımızı açıklamayacağım." [A Spor]
konusma sekline bak ya
cicaldau icin 6.5u taksit ile kabul ettiler. Bnfica ise 12-15i cash istiyorOrta sahasız sezon açtık 2 tane aldık biri elemelerde yok. Ama planlama var doğru 3 yıllık. 6,5 cice veripte bu arada videolarda duran top falan iyi, 12-14 bandına gedson niye alınmaz. Bak berkanda cic de iyi bence ama ikisi parasına önce gedsonu al.
O ara oynamadı formdan dusebilmesi mümkün. Zaten takımda istikrar sorunu var topculardataylan'ın performansından emin olamıyorum.
mesela bjk maçını çok iyi oynamıştı ama son iki maçta şampiyonluk umudu doğmuşken hedefsiz denizli ve malatya'ya karşı döküldü
böyle dalgalanmalar sıkıntı yaratıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 133382
Bu eleman iyi mi acaba ve hangi mevkide oynuyor?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yüz yılın balonuEkli dosyayı görüntüle 133382
Dün gece bunların aynısını söylemiştim sanırımSon maç özetine bakıp bir de bu analizi izledikten sonra ben Dieng transferinden çekildim. Harroui ve sağ kanata yönelelim derim.
''Ossung; ''Vizyon'' diye bir şey var!''cicaldau icin 6.5u taksit ile kabul ettiler. Bnfica ise 12-15i cash istiyor

Herkes balon diyecek, şimdiden söyleyeyim, muh te şem bir yetenek. Croatian Messi, Barça aldiydi bunu daha bebeyken uzun sarı saçları vardı. Dribbling 99.Ekli dosyayı görüntüle 133382