Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahasız sezon açtık 2 tane aldık biri elemelerde yok. Ama planlama var doğru 3 yıllık. 6,5 cice veripte bu arada videolarda duran top falan iyi, 12-14 bandına gedson niye alınmaz. Bak berkanda cic de iyi bence ama ikisi parasına önce gedsonu al.

Bu takimda Kerem Taylan oynasin diyordum gecen sene 11 de neden elindekinin en iyisi o olduğu için muhteşem star topcular değiller tabi. Bizde üst düzey takım değiliz o baska Etobonun Taylanin yerine oynaması en doğru maç kasımpaşa maçıydı saha çamur gibiydi. Onun dışında ısrar edilmesi ve çift forvete geçiş sonumuzu getirdi.

BURDA geçen sene Taylan oynasın diyenler şimdi istemiyor diyorlar da eldeki takıma göre söyleniyor.

Taylan yine oynar bu ligde 11 de. kötü topçu asla demem. Insallah takımda rekabet edilecek topcular olur.

Galatasaray Basketbol Sponsoru olan NEF'in Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Galatasaray başkan danışmanı olarak görevlendirdi.

bu cidden iyi oldu valla.

Orta sahasız sezon açtık 2 tane aldık biri elemelerde yok. Ama planlama var doğru 3 yıllık. 6,5 cice veripte bu arada videolarda duran top falan iyi, 12-14 bandına gedson niye alınmaz. Bak berkanda cic de iyi bence ama ikisi parasına önce gedsonu al.
cicaldau icin 6.5u taksit ile kabul ettiler. Bnfica ise 12-15i cash istiyor

taylan'ın performansından emin olamıyorum.

mesela bjk maçını çok iyi oynamıştı ama son iki maçta şampiyonluk umudu doğmuşken hedefsiz denizli ve malatya'ya karşı döküldü

böyle dalgalanmalar sıkıntı yaratıyor.

IMG_1249.webp

Bu eleman iyi mi acaba ve hangi mevkide oynuyor?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

taylan'ın performansından emin olamıyorum.

mesela bjk maçını çok iyi oynamıştı ama son iki maçta şampiyonluk umudu doğmuşken hedefsiz denizli ve malatya'ya karşı döküldü

böyle dalgalanmalar sıkıntı yaratıyor.
O ara oynamadı formdan dusebilmesi mümkün. Zaten takımda istikrar sorunu var topcularda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt