Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.975
- 73.510
- 5.188
Hocamız bu seneki maaşından karşılasın bence bu tazminatıogulcana kim aldirdi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamız bu seneki maaşından karşılasın bence bu tazminatıogulcana kim aldirdi acaba
Oğulcanın kendi öder bizlik bir şey yokVermezsek muhtemelen bu vasıfsız yüzünden transfer yasağı yeriz
O kadar parası yoktur belkiOğulcanın kendi öder bizlik bir şey yok
Oğulcanın kendi öder bizlik bir şey yok
Yok gardaş ne alakaDiengi mi almışız
Ah be keşke alabilsek milan'a gitmeden önce de çok istiyordum yetenekli topçuBize vermez, İtalya içi kiralamaya yatkınlar
Haklılık payın varRenktaş kötü bir şaka oldu sanki bu.

Belçika ligi Hollanda ligi senelerdir bu düzende işliyor adamların bütçeleri yok gelirleri belki bizden bile düşük kur farkına rağmenYav benim anlamadığım bu adamların öyle inanılmaz bir bütçesi yok, hani Fatih Terim her ağzını açtığında artık makas çok açıldı diyor ya Avrupa maçlarında yenilgiler sonrası
Adamlar Dumfries 'i satacak hemen yerine Mwene 'yi koydular, mesela Mallen satıldı Roger Schmidt hemen 4-4-2 'den vazgeçip kenar forvetlere Gakpo & Madueke 'yi koydu ne bileyim Götze gitsin yerine Ihattaren 'i koyarlar hemen
Bizim takımın kilit oyuncularından birisi sakatlansa/iyi bir teklif gelip satsak 5 sene filan sürüyor yerini doldurmamız
Transfer döneminin en haz verici dönemleriydi be. O zamanlar Türkspor diye bir siteden Saim Altunterim süreci hikayeleştirip, esaslı duyumlar verirdi.
sallamasyon da olsa alın size duyum
Ah ah buyuk harfler ile yazar bold kelimeler bazı harfler büyük bazıları küçük okurken gözlerim kanardı.Transfer döneminin en haz verici dönemleriydi be. O zamanlar Türkspor diye bir siteden Saim Altunterim süreci hikayeleştirip, esaslı duyumlar verirdi.![]()