- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Bizim basından iş çıkmaz Mısır medyasına göre dieng i almışız
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
link
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim basından iş çıkmaz Mısır medyasına göre dieng i almışız
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen bir gün önceden gelen adamları açıklardı ben de okulda arkadaşlara söylerdim sonra transfer gerçekleşince sen nereden biliyorsun kanka muhabbetleri olurduTransfer döneminin en haz verici dönemleriydi be. O zamanlar Türkspor diye bir siteden Saim Altunterim süreci hikayeleştirip, esaslı duyumlar verirdi.![]()
Kewell geldiğinde inanılmaz mutlu olmuştum.Eskiden ne kadar cok heyecanlandik bunu görünce
Ekli dosyayı görüntüle 133386
Ekli dosyayı görüntüle 133387
Ekli dosyayı görüntüle 133388
Ekli dosyayı görüntüle 133389Ekli dosyayı görüntüle 133390
Ben almanya 9. siniftdaydim. Bilgisayar dersi vardi, dersimiz bitince Ben bi Gs.org bi ugrayim dedim. Ana sayfa da görünce cok heyecanlandim cünkü kewell transferi hic beklememistimKewell geldiğinde inanılmaz mutlu olmuştum.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Yani bizim Falcao & Feghouli & Babel & Diagne gibi adamlara ayırdığımız bütçeyle kurulan takımlar var. Şaka bir yana sadece 14-15 mil.€ garanti ücretleri var şu adamlarınBelçika ligi Hollanda ligi senelerdir bu düzende işliyor adamların bütçeleri yok gelirleri belki bizden bile düşük kur farkına rağmen
Adamlar gidip gençleri toplayıp bir iki de tecrübeli adamla harmanlayıp sistemli oyun oynuyorlar gidip bir adama 2-3 maaş vermek yerine az maaş verip bonservisi transfer yapıyorlar ve bundan mutlaka kazanıyorlar inşallah bizde bu yoldan gideriz artık
PSV mesela en basit örneği iyi takım mı hayır ama sistemli planlı oynayan takımdı ve bizi kadro eksik falan demeye gerek yok eksik kadroya rağmen onlardan fazla bütçeli bir kadroydu dağıttılar geçtiler
Eskiden ne kadar cok heyecanlandik bunu görünce
Ekli dosyayı görüntüle 133386
Ekli dosyayı görüntüle 133387
Ekli dosyayı görüntüle 133388
Ekli dosyayı görüntüle 133389Ekli dosyayı görüntüle 133390
Gerek yok 1.2 vermeye. En iyisi fesih
feghouli napacak acaba onun hiç şeyine taktığını düşünmüyorum
AAHAHAHAHAHAH HABERCİLİĞE BAK YOK KARDEŞİM O KADAR LAFTAN SONRA HALA BURADA KALMAK İSTİYOR AYIP EDİYORSUN