Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın ama az bilinen ulkerin futbolcuları da ona göre rakamlarda alınmalı.avrupada milli takımda hiç bir yerde yoksun 10 milyon Euro istiyorsun el insaf.sacha Fransa u20 de oynamış potansiyelli biri eminim iyi çıkacak.demek alınabiliyor.
Oyuncunun kumaşı sağlam eksikleri tabi ki çoktur bunu geliştirmek bizim elimizde. Milli takımda olmamasının sebebi o mevki de kendisinden daha iyi oyuncuların bulunması, Morutan'i da U21'de degerlendirmisler. Biz geliştirebilirsek girer belki A milli takıma.

10m euro konusunda herkes kendine göre haklı, çok daha ucuza eminim ki daha iyi oyuncular vardır ki var zaten Yunan liginde orda burda. Ama demek ki scout ekibi uzun süredir oyuncuyu izliyor ve gelişimini takip ediyor. Benim görüşüm 7m euro da aynı benim açımdan 10m euroda. Yani 7 paralık adam şut çekemez 10m euroluk adamın ayağı raket gibidir gibi bi durum söz konusu değil. Bu tür gençlere 10-20-30-40 kaç verilirse verilsin ben okeyim. Yıllık maliyeti de az zaten bunların ekonomik oluyor gene. Bırakın harcansın paralar ya amaaaan koy g.te, gelsin oynasın illa ki yapar bir şeyler

Ben çok eleştirdim ha yanılttı beni ama illa olsun diye bir düşüncem de yok. Olursa sevinirim olmazsa üzülmem.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de çok eleştirdim. Son 2-3 maç hariç bi oyun oynadığını görmedim. Hatta kör ölür badem gözlü olur hesabı, gelemediğini öğrendikten sonra herkes gedsoncu oldu. Niye bu kadar savunulduğunu da anlamış değilim. Gelip kaldığı yerden devam ederse iyi futbolcu ama sezonun çoğunda oynadığı gibi oynama ihtimali de var. Ben şahsen daha ne oynadığını bilen bir 6 numarayı tercih ederim.

Orada bize doğan fırsat Sacha'nın onlar için yetersiz oluşu değil Soppy'nin çok yüksek performans göstermesi.
Ben rennes kastetmedim.rennes boş takım değil kadrosu bizden 3 kat daha değerli.rennes te bizden hiç bir futbolcu kadroya giremez su anda.belcika,hoollanda Fransa'nın daha mütevazi bir takimina gidebilirdi.Eminim.biz daha yüksek ücret verdik ve geldi.harika transfer en kötü aldığımız.paraya satarız.fizik gücü bile ben futbolcuyum diyor.

Oha, bu nasıl bir terbiyesizlik bunun bir adı yok. Gereken müracat yapılmalı oha artık. Bunca yıldır böyle bir pislik böyle bir seviyesizlik görmedim, tam layığı olan kulübe gitmiş köpek.
İlla müracata gerek yokki, aşırı derecede şerefsiz olmak lazım buna en ağır cezayı vermemek için.

Efendi memiktaş Allah belanı versin. Rosier adlı hakem torpili ile çöp, adam oldu. Kimse kimseye küfür etme hakkı veremez hele bu dışarıdan gelen bir palyaço ise

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt