Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Vay senin ben ….. sen gelecen tt arenaya dimi bakalım kim kime ne vercek. Soytarıya bak hele
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avrupa futbolunu yakından takip etmen duygulandırıyor beniOrada bize doğan fırsat Sacha'nın onlar için yetersiz oluşu değil Soppy'nin çok yüksek performans göstermesi.
Oyuncunun kumaşı sağlam eksikleri tabi ki çoktur bunu geliştirmek bizim elimizde. Milli takımda olmamasının sebebi o mevki de kendisinden daha iyi oyuncuların bulunması, Morutan'i da U21'de degerlendirmisler. Biz geliştirebilirsek girer belki A milli takıma.Haklısın ama az bilinen ulkerin futbolcuları da ona göre rakamlarda alınmalı.avrupada milli takımda hiç bir yerde yoksun 10 milyon Euro istiyorsun el insaf.sacha Fransa u20 de oynamış potansiyelli biri eminim iyi çıkacak.demek alınabiliyor.
Fransa ligini severim arap ve rus sermayesi hariciavrupa futbolunu yakından takip etmen duygulandırıyor beni
Ben de çok eleştirdim. Son 2-3 maç hariç bi oyun oynadığını görmedim. Hatta kör ölür badem gözlü olur hesabı, gelemediğini öğrendikten sonra herkes gedsoncu oldu. Niye bu kadar savunulduğunu da anlamış değilim. Gelip kaldığı yerden devam ederse iyi futbolcu ama sezonun çoğunda oynadığı gibi oynama ihtimali de var. Ben şahsen daha ne oynadığını bilen bir 6 numarayı tercih ederim.Ben çok eleştirdim ha yanılttı beni ama illa olsun diye bir düşüncem de yok. Olursa sevinirim olmazsa üzülmem.
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben rennes kastetmedim.rennes boş takım değil kadrosu bizden 3 kat daha değerli.rennes te bizden hiç bir futbolcu kadroya giremez su anda.belcika,hoollanda Fransa'nın daha mütevazi bir takimina gidebilirdi.Eminim.biz daha yüksek ücret verdik ve geldi.harika transfer en kötü aldığımız.paraya satarız.fizik gücü bile ben futbolcuyum diyor.Orada bize doğan fırsat Sacha'nın onlar için yetersiz oluşu değil Soppy'nin çok yüksek performans göstermesi.
İlla müracata gerek yokki, aşırı derecede şerefsiz olmak lazım buna en ağır cezayı vermemek için.Oha, bu nasıl bir terbiyesizlik bunun bir adı yok. Gereken müracat yapılmalı oha artık. Bunca yıldır böyle bir pislik böyle bir seviyesizlik görmedim, tam layığı olan kulübe gitmiş köpek.
Buna yalnızca tff değil yerel mahkemeye de başvurmak gerek. Sinkaflı aleni küfür var. Konu açalım buna cümle alem bu adamların seviyesini görmeli.İlla müracata gerek yokki, aşırı derecede şerefsiz olmak lazım buna en ağır cezayı vermemek için.
Hae ?ben sana gelemesem
göremesem seni