- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Vay vayBana bir fırsat versen admirim şu banlama konusunda, Arog'daki Carlos gibi beklemedeyim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay vayBana bir fırsat versen admirim şu banlama konusunda, Arog'daki Carlos gibi beklemedeyim![]()
O direkt dışarı atardı zaten yav. Eleman bir an afalladı ama ben niye bu kadar boş kaldım diyeMehmet Batdal'ın bile kafası karışmaz o pozisyonda.

Noldu MusapxımVay vay
Bu HERIF hem eliyle hem ayaklarıyla dalıyor rakibe her pozisyonu sarı olur bu adamın normalde ama atarlar mi bilemem. Rosierden sonra belki buna dokunulmazlik verirler.Tisserand adamdan kaçarak kafa karıştırmaya çalıştı, düşünce güzel.
O Rosierin tekme tokat dövülüp ağzının burnunun dağıtılması gerekiyor.Bu HERIF hem eliyle hem ayaklarıyla dalıyor rakibe her pozisyonu sarı olur bu adamın normalde ama atarlar mi bilemem. Rosierden sonra belki buna dokunulmazlik verirler.
Melo olsaydı bunu inletirdiO Rosierin tekme tokat dövülüp ağzının burnunun dağıtılması gerekiyor.
Başka türlü hırsımı alamam.
Beni banlarsan bozusuruz xdNoldu Musapxım![]()
O Rosierin tekme tokat dövülüp ağzının burnunun dağıtılması gerekiyor.
Hiç belli olmaz bir bakmışsın pufffBeni banlarsan bozusuruz xd
Futbolu birakicak kadar yerin dibine sokulmali hattaO Rosierin tekme tokat dövülüp ağzının burnunun dağıtılması gerekiyor.
Yhh xdHiç belli olmaz bir bakmışsın pufff![]()
Nasıl oynatıyor portekizli?Fenere sağ sol winger
Santrafor
Sağ stoper şart bu formasyonda.