Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper hattını nasıl kuracağız onu da merak ediyorum
Pek renk vermiyorlar. Sade Luyindama gidip transfer de gelebilir, her ikisi de satılıp yeni iki isim de gelebilir, ikisi de satılmadan bir yeni isim daha da gelebilir

cicaldau'yu bi izleyemedik arkadaş ya. illa lig başlayacakta izleyecez :think:

Kasımpaşa - Karagümrük
Umut Bozok 3 gol.

Bu oyuncuyu zamanında çok istemiştik. İş yapmaz mıydı bizim sistemde?

Kasımpaşa - Karagümrük
Umut Bozok 3 gol.

Bu oyuncuyu zamanında çok istemiştik. İş yapmaz mıydı bizim sistemde?
Eren DERDİYOK vol2 olur Kasımpaşa için fazla, bizim için vasat ama yedekte iş yapar. Devre arası yada sezon sonu 4 büyük takımdan birine 5€ civarına satarlar.

Arkadaşlar Canerin karakterini ne yapacağız ? Kendisinden 1-2 yıl yararlanıp yol vereceğiz Pragmatist düşünelim.

Hollandalı sol bekimiz 38 maç oyanamz sakatlık inş olmaz ama ceza olur yorgunluk olur rotasyon şart.

Caner yerli ve Türkiyenin en iyi sol beki. Evet savunmada açık veriyor ama inanılmaz ortalar aıyor Mohammed ne goller atar.

Ve serbest vuruşları da kullanıyor. Geçen sene Fener'e 10 puan kazandırmıştır.

VE Caner'in karakterini dert edeceğimiz son takımız Terimin olduğu yerde Caner Maner bir şey yapamaz.

Caner bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu. Geçen yıl da aslında alamalıydık.

Kendisi benim istediğim tek yaşlı oyuncu umarım gelir.

Bu kadar artısı olan bir adamı istememek olmaz. Yerli olmasa gene istemezdim. Ama bence şart.

Bu oğulcan meselesinde "ne oğulcanmış ya gönderelim gitsin tekrar rizeye" diyenlere harbi yazık ya adamlar hukuksuzluk yaparak aleni olarak GALATASARAY'A Oğulcan üzerinden düşmanlık yapıyorlar mesele burada oğulcan değil hala bunu anlamıyorlar.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt