Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni değilim merak etme koçum, senden de eskiyimdir. Üslubuna dikkat et, dışarıda nasıl konuşuyorsan öyle yaz, yoksa biri gelir sana nerde, kime nasıl yazılacağını öğretir.

Demogaji yapma, ikile benimde gece gece sinirim bozma.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Uzaaa!..Hiç olmadı ama s. edildiğim bir ortama bacadan girmeye asla çalışmazdım...

Lukaku zu Chelsea. 120-130 milyon falan öderler herhalde. Niye 150 verip Haalandi almiyorlar anlamiyorum. Dortmund o fiyati gördügü an, hemen satar. Birde Haalandin maasi 10 milyon net bile olmaz herhalde. Adam Dortmunda 8 milyon brüt maas aliyor.

Bana sorarsan Lukaku>Haaland.

Ahmed Barusso, Dieng' i bile kıskandıracak fiziğe sahipti. Videolarda uzaktan çektiği bazukaları görenler, sezonda böyle en az 5 gol atmasına garanti gözüyle bakıyordu, ''Tackle'' lar filan aman da aman!..Keza zamanında Antep' ten alınan Batista, hem tereyağından kıl çeker gibi top kazanan, hem o topları gayet efektif kullanan bir profil gibi görünüyordu; transfer etmemizi rakip takım taraftarları bile kıskanmıştı...Dany Nounkeu' den bahsedildi zaten...

Osuruktan Mısır Liginde kafasına göre takılan; olması gereken yerde olmadığı için ve rakip takım oyuncularının enayiliği sebebiyle uzun deparlar atarak, riskli müdahalelerle savunma görevini yerine getirmeye çalışan herifi muazzam defansif orta saha oyuncusu zannedenler var...
Hiçbir değişiklik yok. Aynı tas aynı hamam gidiyor. Gene 20 milyona 15 tane adam alma derdindeler.Taraftarada zaten transfer olsunda kim olursa olsun.Kalite falan hiç önemli değil Ucuz olsun, az alsın,genç olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt