Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmed Barusso, Dieng' i bile kıskandıracak fiziğe sahipti. Videolarda uzaktan çektiği bazukaları görenler, sezonda böyle en az 5 gol atmasına garanti gözüyle bakıyordu, ''Tackle'' lar filan aman da aman!..Keza zamanında Antep' ten alınan Batista, hem tereyağından kıl çeker gibi top kazanan, hem o topları gayet efektif kullanan bir profil gibi görünüyordu; transfer etmemizi rakip takım taraftarları bile kıskanmıştı...Dany Nounkeu' den bahsedildi zaten...

Osuruktan Mısır Liginde kafasına göre takılan; olması gereken yerde olmadığı için ve rakip takım oyuncularının enayiliği sebebiyle uzun deparlar atarak, riskli müdahalelerle savunma görevini yerine getirmeye çalışan herifi muazzam defansif orta saha oyuncusu zannedenler var...

Sıkıntı şu; yunusu rizeden biz alsaydık 5m euro sonraki satıştan yüzde 25 şampiyon olamız halinde + 1m verirdik kesin. Fner isteseydi sinan ile takas ederlerdi. Bu rize denilen takım ile her hangi bir oyuncu için pazarlık yapanların Allah belasını versin. Söyleyeceklerim bu kadar.

Dienge kimse burun kıvırmasın bize böyle pis işleri yapıcak bir orta saha lazım Berkan ve Cicaldau ile gayet uyumlu olur Berkan öyle tam bi 6 numara değil 8-6 karışımı bi çocuk cica da az çok defansa yardımı olan bi topçu bizim kemik givi bi orta saha yapmamız lazım

Görüyorum ki aramızda hala ''Emre TAŞDEMİR ve sakatlanmasa'' diye cümle içinde geçirenler var, olmasaydılara ayıracak vakit yok EmreT sakatlanmasa, Luyindama, EmreA sakatlıktan önce, Feghouli, Babel oynadığı zaman gibi başlayan tüm düşünceler bize bu çöplüğü oluşturdu, ya tutsaları kenarda bırakalım artık, göle maya çalmaya devam ettiğimiz sürece bu adamları izlemeye muhtaç kalacağız, ben Oğulcan'ın alınmasından çok EmreT'den kurtulmamız, AYK bir şey olmayacağını anlayıp bırakmamız, Yunus'un gelişimi için oynamaya devam etmesi kiralamamıza sevindim, darısı diğer çöplerin başına.

Bu arada 1 yıllık Caner'e asla hayır demem, ne kadar pislik olursa olsun, ligde hem kavga edecek, hem de son 30 dakika kapanan takımlara karşı iyi top kesecek bir adamımız olur.

Son düzenleme:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben pek olumlu bakmiyordum bu isme...
haberler ciddilesirse onceden de dedigim gibinacizane bir iki sey karalarim gerek gorulurse.

ps;

leicester resmi youtube sayfasinda vs villarreal hazirlik maci canli veriliyor.
caglar muthis gol atti ilk yarida.... muthis bir mac cikariyor...
2.yari az once basladi son uefa sampiyonu asiri zorlaniyor ingilizler karsisinda.

3-0 dk 56

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt