Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.318
- 25.692
- 3.183
allahsız benfica sal lan kavruk oğlanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen, Bolu'ya giden cocukta erken davrandik. Cocugun boyu 190 mu ne, hep tıfıllarla oynadigindan yaptiklarinin anlami yok. Mesela Bartug'un u19'da oynamasina da ayar oldum. O Kırgız cocuk da 17 yasinda filan kiralanmaliAli Yavuz alt yaşlarda fizik farkıyla parlayıp A takım seviyesinde sıradan kaçan oyunculardan oldu demek ki. Düzenli oynayacağı bir yere göndermemek de bizim hatamız. Oğulcan meselesinde sulh yoluna gittiysek gönderilmesinden pek zararımız olmaz gibi.
Yanlış anlama Keramettin admirim ama yorumlarını çok beğeniyorum cidden futboldan anlıyorsun.Ali Yavuz'u hiç beğenmedim, beğenmiyorum da.
Yunus gibi über yetenekle kıyaslamayın.
Roberto Carlosu sırtında gezdiriyordu öyle bi adamdıSag tarafa bi abdulkader keita tarzi topcu lazim. Ne oyuncuydu be
Attigi yumrukta iyidi haRoberto Carlosu sırtında gezdiriyordu öyle bi adamdı
3 taksit 7 işlerine gelirse
Rize'de mental olarak devamlılık gösterirse seneye yerli konusunda elimizi çok rahatlatır. Lakin yabancı sınırı kalkacak bence. Sinir olsa da olmasa da Yunus büyük yetenek yeter ki kafasını versin sahaya.Kadromuzda bulunan en iyi sağ açığı verdik demek ki.Yunus Oğulcan dahil hepsinden büyük oyuncudur.3 haftadır Yunus ilk 11 in değişmesi olacak Fatih Terim bunu girecek diyordum ama maalesef olmadı.
Haklısın ama o tip oyunculara tatmin olmak için en az 10 milyon bütçe gerekiyor.Dieng için 4 Milyon'dan fazlası verilmemeli bence çok defansif bir oyuncuya benziyor. Oyunu Gedson tarzında çift yönlü oynayan bir ismi almamız şart Dieng bu profile uymuyor.
Harbi yahu ne oyuncuydu tadına varamadan gönderdi Mistir Polat.Tam bizim ligin oyuncusuydu,hızlı,agresif.Döve döve adam geçiyordu.Sag tarafa bi abdulkader keita tarzi topcu lazim. Ne oyuncuydu be
Adam vucudunu iyi kullaniyordu ve beklenmedik hareketlerle adamlari geciyordu. Hic unutmam bi sabah resmi sitede keitanin satildigini okumustum, adnan polat övüne övüne aldigimiz fiyata sattik demistiHarbi yahu ne oyuncuydu tadına varamadan gönderdi Mistir Polat.Tam bizim ligin oyuncusuydu,hızlı,agresif.Döve döve adam geçiyordu.