Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sag tarafa bi abdulkader keita tarzi topcu lazim. Ne oyuncuydu be

Ali Yavuz alt yaşlarda fizik farkıyla parlayıp A takım seviyesinde sıradan kaçan oyunculardan oldu demek ki. Düzenli oynayacağı bir yere göndermemek de bizim hatamız. Oğulcan meselesinde sulh yoluna gittiysek gönderilmesinden pek zararımız olmaz gibi.
Aynen, Bolu'ya giden cocukta erken davrandik. Cocugun boyu 190 mu ne, hep tıfıllarla oynadigindan yaptiklarinin anlami yok. Mesela Bartug'un u19'da oynamasina da ayar oldum. O Kırgız cocuk da 17 yasinda filan kiralanmali

Yunus Akgün'ü Süper ligde görmek baya iyi olacak bu seviyelerde oynaması lazım eğer gelişimini sağlarsa seneye sağ kanadımıza direkt yazabiliriz bence. Yunus'un kalitesi oldukça fazla genç yaşından itibaren birçok Avrupa takımının ilgisini çeken bir oyuncuydu. Yunus-Kerem-Barış Alper rotasyonu ilerleyen yıllarda çok büyük fark yaratacak bence. Ali Yavuz'u açıkçası çok tutmuyordum gitmesine pek üzülmem Yunus dışında altyapımızdan Emin Bayram ve Bartuğ'dan umutluyum ama bakalım.

Kadromuzda bulunan en iyi sağ açığı verdik demek ki.Yunus Oğulcan dahil hepsinden büyük oyuncudur.3 haftadır Yunus ilk 11 in değişmesi olacak Fatih Terim bunu girecek diyordum ama maalesef olmadı.
Rize'de mental olarak devamlılık gösterirse seneye yerli konusunda elimizi çok rahatlatır. Lakin yabancı sınırı kalkacak bence. Sinir olsa da olmasa da Yunus büyük yetenek yeter ki kafasını versin sahaya.

Dieng hiç beğenmedim, teknik kapasitesi ve futbol zekası vasat altı.

Brezilya-Arjantin menşeili sert bir DOS alınması lazım.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şanlı Tottenham yine kontraatak futbolu oynuyor. Biz ne zaman rakibi kendi sahasına hapsedip sağlı sollu bastıracağız?

Harbi yahu ne oyuncuydu tadına varamadan gönderdi Mistir Polat.Tam bizim ligin oyuncusuydu,hızlı,agresif.Döve döve adam geçiyordu.
Adam vucudunu iyi kullaniyordu ve beklenmedik hareketlerle adamlari geciyordu. Hic unutmam bi sabah resmi sitede keitanin satildigini okumustum, adnan polat övüne övüne aldigimiz fiyata sattik demisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt