Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donkla ilgili olumlu yazılan tüm şeyler ofanstaki gol katkısı ve pas kalitesi üzerine.

Eleştirenler de diyorki kesicilik yok, rezalet bir savunmacı.

Stoper oynayan bir adamı ilk noktaya göre mi ikinci noktaya göre mi değerlendirmek gerekiyor? Cevap burada.
Aklıma Chedjou öven Hakan D. geldi. Herif öyle bir anlatıyordu ki sanırsın bana Aymeric Laporte. :asd:

koray günter ya da mert çetin stoper ihtiyacımızı karşılayamaz mı acaba?luyindamadan daha iyi ayağa oyun görüşüne sahip değiller mi

Stopere para harcayacaksak bence iyi bir kesici alınmalı, Marcao zaten top kullanma konusunu hallediyor.

Kesici alınmayacaksa Işık Kaan oynasın ben okeyim.
Aynen, iyi bir kadroda avrupa maçlarında ışık kaan biraz parlasa ozan misali satılır

Tanganga-Marcao tandemini kafamda çok oturtamadım. Luyindama uzatılırsa ve 3'lü stoper tandeminde ortaya konulursa iyi bir üçlü olabilir ama yabancı sınırı sıkıntı. O yüzden Marcao-Luyindama satıp yeni bir tandem oluşturmak mantıklı geliyor. 15 kazansak 8-10 arasına 2 stoper alınır. Gerçi hoca Marcao-Tanganga ikilisini orta sahaya koyup Wellington-Vida gibi önde baskı ile top kazanmalarını isteyecek. PSV maçında ilk 30 dk yapmıştık, o yüzden Hocanın Marcao'yu satacağını düşünmüyorum. Geriye çekildiğimizde nasıl performans gösterirler soru işareti
Bende ikisinin satilip yeni bir savunma merkezi kurulmasini isterim fakat seninde dedigin gibi Marcao - Tanganga yapip onde baski kurmayi isteyecek hoca gibime geliyor , Marcao , Tanganga , Alpaslan ve Isik kaan bunlarin 4u olur sanirim merkez icin Luyindama ile de yollar ayrilir diye dusunuyorum.

bu yabancı sistemi ile melih/çağlar/ozan/cengiz/hakan hepsi astronomik rakamlara yurda döner ilerleyen yıllarda, tabi bonservis verilmeyecek durumları olursa

Ergün penbe hatırlıyorum o kadar kötü orta açardıki top ayağına geldiğinde orta açmasın denirdi.ergün üzerine gidip çalıştı ve hagiden sonra en iyi ortacımız oldu.takım antreman yapmıyor yıllardır takım antreman yapmıyor hiç bi konuda bi ilerlemişlik yoksa takım antreman yapmıyor demektir geliştirilmiyor demektir otorite yok demektir.antreman fitness yapma anlamına gelmiş demektir oyuncular yalandan vakit geçiriyor demektir.suç mustafa veya keremde mi yoksa hocada mı ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orada Hagi vardı, o öğreten bir adamdı. Emre'yi Emre yapan çalıştıran oydu derler. Baktı Ergün dağlara atıyor muhtemelen ona da göstermiştir orta yapmayı. Takıma seviye atlattı Hagi. O dönem tüm başarı övgüleri Terim'e yapılmıştı ama gizli kahraman Hagi'ydi. O dönem tüm maçları izlemiş biri olarak çok net söylüyorum Hagi olmasaydı Terim bu başarıyı elde edemezdi. Hagi bu takımın başına gelmiş en güzel şeydi. Bu gözlere onu canlı izleyebilmek nasip oldu.

Opsiyonsuz kiralık transfere karşıyım. Milletin enayisi biz miyiz!

Opsiyonsuz olavacaksa 2 yıl kiralık olmalı. Ya da satışından pay filan. Hem maaşını öde hem opsiyonsuz nerde böyle enayi.

Olmuyorsa Real ve Barcelonanin kücük takimlara yaptigini yapalim. Adamlar oyuncularoni düsük opsiyonlu kiralik veriyorlar, ve takim opsiyonu cekerse üstüne 2-3 milyon ekleyip oyuncuyu geri aliyorlar.

Bizde bari oyuncuyu 1 sene parlatiyorsak, bari 2-3 milyon cebimize atalim.

Defans yapabilmesi ?
kaptığı topu tehlikeli yerde kaptırıp gol yedirmesi problem olmaz mı?yaptığı işi bi çuval incirle berbat etmesi bence sorun oluşturur.luyindamadan vazgeçilmesi taraftarı değilim sorun kendini geliştirme derdinde değil devam ediyor eksik yönlerini düzeltmeme konusunda ve birde malesef yabancı kuralı olayıda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt