Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma Chedjou öven Hakan D. geldi. Herif öyle bir anlatıyordu ki sanırsın bana Aymeric Laporte. :asd:

Chedjou olayını hiç anlayamadım, Fransa'da cidden övülen adamdı top tekniğinden dolayı, savunması hep mi bu kadar leşti yoksa bize gelince mi böyle oldu, garip.
O dönemde de Kamerunlu stoper furyası vardı.

Chedjou olayını hiç anlayamadım, Fransa'da cidden övülen adamdı top tekniğinden dolayı, savunması hep mi bu kadar leşti yoksa bize gelince mi böyle oldu, garip.
yanilmiyorsam Chedjou bize geldiginde fransada yilin stoperi secilmisti

Orada Hagi vardı, o öğreten bir adamdı. Emre'yi Emre yapan çalıştıran oydu derler. Baktı Ergün dağlara atıyor muhtemelen ona da göstermiştir orta yapmayı. Takıma seviye atlattı Hagi. O dönem tüm başarı övgüleri Terim'e yapılmıştı ama gizli kahraman Hagi'ydi. O dönem tüm maçları izlemiş biri olarak çok net söylüyorum Hagi olmasaydı Terim bu başarıyı elde edemezdi. Hagi bu takımın başına gelmiş en güzel şeydi. Bu gözlere onu canlı izleyebilmek nasip oldu.
haginin olması şart değil illaki.çok çalışırsan hagi ve şıno gibi adamların videolarını izler nasıl durduklarını nasıl orta açtıklarına dikkat edip antremanda uygularsan başarılı olursun .her takımda hagi şıno yok ama bomba gibi orta açıyorlar

Umarım öyledir. Mesela Stanciu öyle gibiydi o yüzden istemiştim. Cica o görevi yaparsa çok şey değişir. En iyi ortacımızın Ömer Bayram olması canıma tak dedi artık
Cicaya çok yük bindirirsek adamı kaybederiz sabırlı olmak lazım zaten Rumen olduğu için bir de yüksek bedelle geldiği için millet Haginin veliahtı falan sanıyor bir de 10 numarayı giyerse iyice zora girer her şey onun için

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece biz değil ki abi, Büyük Kaptan'ın bile adam hakkındaki yorumları çok çok iyiydi gelirken. Ama o da dedi sonradan zaten ben böyle bir performans vereceğini hiç düşünmemiştim diye.

Cicaya çok yük bindirirsek adamı kaybederiz sabırlı olmak lazım zaten Rumen olduğu için bir de yüksek bedelle geldiği için millet Haginin veliahtı falan sanıyor bir de 10 numarayı giyerse iyice zora girer her şey onun için

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aman 10 numara değilse sakın 10 numara giymesin. Otomatik olarak akla Hagi, Lincoln, Şino geliyor adamı taraftarın önüne atmasınlar. Belhanda denen aikidocudan sonra 10 numaradan soğuduk zaten.

yanilmiyorsam Chedjou bize geldiginde fransada yilin stoperi secilmisti

Aynen öyleydi ve Lig 1'de yılın stoperini alabilecek güçteydik o da ayrı konu.

Tabii Lille'in yerine 2.5 milyon euroya aldığı Kjaer ile şahane bir geçiş yaparken bizim Dany ve Chedjou gitsin diye dua edecek noktaya gelmemiz de Türk futbolundaki bataklığın göstergesi herhalde.

kaptığı topu tehlikeli yerde kaptırıp gol yedirmesi problem olmaz mı?yaptığı işi bi çuval incirle berbat etmesi bence sorun oluşturur.luyindamadan vazgeçilmesi taraftarı değilim sorun kendini geliştirme derdinde değil devam ediyor eksik yönlerini düzeltmeme konusunda ve birde malesef yabancı kuralı olayıda var.
Topu kapabildiği sürece geçerli değil mi bu dediğin ? geçen sene Donk hava topuna çıkmadan rakibe herhangi bir müdahalede bulunmadan adamlar kalemize hücum ederken refakatçilik yapıyordu

Böyle olduktan sonra isterse dünyanın en iyi top kullanma becerisine sahip oyuncusu olsun, stoper için ilk öncelik defans yapabilmesidir, top kullanma becerisi veya pas becerisi ekstra özelliklerdir stoper için

Aynen öyleydi ve Lig 1'de yılın stoperini alabilecek güçteydik o da ayrı konu.

Tabii Lille'in yerine 2.5 milyon euroya aldığı Kjaer ile şahane bir geçiş yaparken bizim Dany ve Chedjou gitsin diye dua edecek noktaya gelmemiz de Türk futbolundaki bataklığın göstergesi herhalde.
Dany'ye haksızlık etmeyelim abi. Adamdan yine katkı aldık epey. Ama o paraya daha iyisi bulunurdu tabii.

Opsiyonsuz kiralık transferi tüm dünya yapıyor.

Ceballos'u aldı Arsenal daha yeni, üstüne Martin'i aldı, tüm dünya yapıyorken bizim çapımız ne de başkalarına oyuncu mu yetiştireceğiz triplerine giriyoruz?

1-2 milyon eurolarla adam toplamaya çalışıyoruz ama opsiyonsuz adam istemiyoruz, sana niye EPL'nin kafa takımı genç İngiliz stoperini bonservisiyle versin?

*** Desteksiz Atış ***

Kulüpler Tff'ye ateş püskürüyorken görüşme sonrası sakinleştiler. Tahkim-Pfdk konusunda geri adım atıldı. Belki şimdilik bunu yapalım, yabancı kuralını da atıyorum 1 Eylül'de kaldırırız/erteleriz dediler. Bir anda hepsinden vazgeçmiş gözükmemek için. Kulüpler de onun rahatlığıyla hareket ediyor olabilir.

*** Desteksiz Atış ***

Opsiyonsuz kiralık transferi tüm dünya yapıyor.

Ceballos'u aldı Arsenal daha yeni, üstüne Martin'i aldı, tüm dünya yapıyorken bizim çapımız ne de başkalarına oyuncu mu yetiştireceğiz triplerine giriyoruz?

1-2 milyon eurolarla adam toplamaya çalışıyoruz ama opsiyonsuz adam istemiyoruz, sana niye EPL'nin kafa takımı genç İngiliz stoperini bonservisiyle versin?
Sadece yerli oyuncularda karşıyım abi ben Halil vs gibi istisna olmadığı sürece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt