- 23 Ocak 2019
- 25.155
- 32.803
- 2.273
Resmi hesap Hagi paylaşımı ile Morutan mesajı vermiş galiba.
Edit: Hagi'nin imza yıldönümüymüş.
Edit: Hagi'nin imza yıldönümüymüş.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stoperi wellinton kalecisi ersin sol nsakala olan takıma geçirdik
bu sene farklı olacaktır
cagliari de para var galiba. razvan marini 10mye almışlar ajaxtan
Ne demişTinercilerin oyuncusunun yaptığı pisliğin hesabı sorulmalı bukadar netcunku onu yaptıran bizzat 8jk.kulubu
Ben uyruga göre değerlendirmiyorum rumenler yeteneksiz falan demiyorum.portekiz veya Almanya'da bir altyapida yetisseydi Rumen olmasından bağımsız hemen alalım derdim.uyruga değil yetiştiği şartlara bakıyorum.Milli takım filan demiyorum ben bilinirlikten yani gözlemcilerin radarına girmesinden bahsediyorum. Bu adam İtalya ingiltere Almanya için yeterli görülmemiş olabilir ama bu bu liglerdeki gözlemciler tarafından izlenmediği anlamına gelmiyor. Hatta bizim gözlemcilerin bile radarına girmiş bir oyuncu.. keşfedilmiş bir topçu olması için illa transfer yapmış olması gerekmiyor.. ben topçuyu iki sezon önce duydum, ki ben duymuşsam bu topçu keşfedilmiş bir topçu demektir, çünkü futbolla alakam tatil dönemlerine hastır ve bu kadar futboldan uzak biriyim… mesela diğer transfer edilen Rumen topçuyu ilk bize transfer olduğu gün duydum…
Ayrıca ben topçunun ederinden bahsetmiyorum, ederi 10 olmayabilir lakin lige göre, uyruğa göre değerlendirme doğru değil.. bende isterim bedavaya gelsin ancak bu mümkün görünmüyor ve ayrıca takip eden gözlemciler yetenek ve ederine ilişkin bir rapor hazırlamışlardır, dolayısıyla da onlara güvenmeli, nihayetinde hepsi profesyonel…
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok doğru tespit.rotasyon diye diye as kadro için adam almayı unuttuk.Bir oyuncuyu aldiysak illa cok iyi olmali sanrisi var. Oysa son 250 transferimizi incelesek %90'i giderken oh kurtulduk modundayizdir.
Aytac ve Alpaslan son derece gereksiz ve maliyetli 2 transferdi. Ama aldik artik ve ancak yedek olabilirler. "Rotasyonda is yapar" diye diye kadro 3.sinif futbolcu coplugune dondu.
Hep söyledim bizim için öncelik kadoryu korumak olmalı diye.Sonuçta şampiyonluğu averajla kaybetmiş ikinci devrede transferler ile birlikte devreyi en çok puan toplayarak kapatan bir takım vardı karşımızda.Bu sene bu kadro ile beklenti içine giren kanser olur. Önümüzde ki sezonlara bakalım. Hedef İlk 5de kalabilmek olmalı.
maaş'ı kastettim üstat. bonservis de sıkıntı olmaz gibiHerifler her sezon 30-40m arası transfer yapıyor. Şuana kadar 13m harcamışlar, başlatmasınlar bozuk paralarına
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
maaş'ı kastettim üstat. bonservis de sıkıntı olmaz gibi
stoperde donk marcao, bekte saracchi-ömer, kalede yarım sezon okan-fatih çok daha mı iyidir sence?