Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi hesap Hagi paylaşımı ile Morutan mesajı vermiş galiba.

Edit: Hagi'nin imza yıldönümüymüş.

Son düzenleme:
Cm den bahsedilmiş. Ben o oyunu oynarken fener sürekli 5 yabancısı olduğu halde yine yabancı oyuncu alıp sınıra takılıyordu. Oyunda bile plan konusunda mal bir camia

1627725370944.webp

godini kargalara kitleyip 3myi diagneye verirlerse olur bu iş

Milli takım filan demiyorum ben bilinirlikten yani gözlemcilerin radarına girmesinden bahsediyorum. Bu adam İtalya ingiltere Almanya için yeterli görülmemiş olabilir ama bu bu liglerdeki gözlemciler tarafından izlenmediği anlamına gelmiyor. Hatta bizim gözlemcilerin bile radarına girmiş bir oyuncu.. keşfedilmiş bir topçu olması için illa transfer yapmış olması gerekmiyor.. ben topçuyu iki sezon önce duydum, ki ben duymuşsam bu topçu keşfedilmiş bir topçu demektir, çünkü futbolla alakam tatil dönemlerine hastır ve bu kadar futboldan uzak biriyim… mesela diğer transfer edilen Rumen topçuyu ilk bize transfer olduğu gün duydum…
Ayrıca ben topçunun ederinden bahsetmiyorum, ederi 10 olmayabilir lakin lige göre, uyruğa göre değerlendirme doğru değil.. bende isterim bedavaya gelsin ancak bu mümkün görünmüyor ve ayrıca takip eden gözlemciler yetenek ve ederine ilişkin bir rapor hazırlamışlardır, dolayısıyla da onlara güvenmeli, nihayetinde hepsi profesyonel…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben uyruga göre değerlendirmiyorum rumenler yeteneksiz falan demiyorum.portekiz veya Almanya'da bir altyapida yetisseydi Rumen olmasından bağımsız hemen alalım derdim.uyruga değil yetiştiği şartlara bakıyorum.
Türkiye'de yetişen Türk futbolcularla Almanya'da yetişen Türk futbolcular arasında bariz kalite farkı var.
Ayrıca morutanin becali ile surtusmesi ,GS a gitmek için kötü oynuyorum gibi saçma esprileri bende büyük soru işareti.

Marcao gecen sene geri doneiyim diye gol yedirti bize.bu senede geri doneyim diye gol yedirtti..Donmeyin geriye kardesim ne var su geride.Dan dun ileri vurun ama donmeyin.Hoca yedlini hazirlik macinda uyardi.Gittik psv macinin ilk dakikasinda ayni hatayi yaptik kayis orta koptu.O golde Muslera hatali ama sen kaleciye o kadar donersen en sonunda kalecide hata yapar zaten.Psvye Turu basit hatalar ile verdik.Bu kadar berbat olmamiza ragmen.

Bir oyuncuda potansiyel görüyorsan alacaksın Bruma telles hiçbirinden zarar etmedik genç oyuncular dan değil maasi yüksek oyunculardan kork

Bir oyuncuyu aldiysak illa cok iyi olmali sanrisi var. Oysa son 250 transferimizi incelesek %90'i giderken oh kurtulduk modundayizdir.

Aytac ve Alpaslan son derece gereksiz ve maliyetli 2 transferdi. Ama aldik artik ve ancak yedek olabilirler. "Rotasyonda is yapar" diye diye kadro 3.sinif futbolcu coplugune dondu.
Çok doğru tespit.rotasyon diye diye as kadro için adam almayı unuttuk.

Bu sene bu kadro ile beklenti içine giren kanser olur. Önümüzde ki sezonlara bakalım. Hedef İlk 5de kalabilmek olmalı.
Hep söyledim bizim için öncelik kadoryu korumak olmalı diye.Sonuçta şampiyonluğu averajla kaybetmiş ikinci devrede transferler ile birlikte devreyi en çok puan toplayarak kapatan bir takım vardı karşımızda.
Basit bir planlama ile gidecek oyuncular çeşitli sebeplerden dolayı (kiralık, yaş, sakatlık, performans düşüklüğü vb.) şunlardı.
Defans:Donk, Saracci
Orta Saha: Belhanda, Gedson, Onyekuru
Forvet:Halil
Bunun üzerine ek olarak maalesef bir de yabancı sınırı eklendi.
Sonuçta bu oyunculardan Onyekuru'yu ve Donk'u tutup (daha iyisini bulamayacağımizi düşünüyorum) Saracci yerine Van Anhold, Belhanda yerine Cicildau ve Halil yerine Diagne ile tek eksik nokta Gedson'un yeri kalacaktı.Üzerine alırsak sağ açık ve yerli alternatif (sağ bek,orta saha-Aytaç, Berkan vb.)ile sezonu tamamlanmış olacaktık uğraşmadan.
Biz ise maalesef maalesef gömleğin ilk düğmesini yanlış ilikledik 4 tane sol açık olan yere bonservis vererek beşincisini aldık (Barış Alper Yılmaz). Sonra tek boş kalacak Gedson yerine halâ alternatif bakmamişiz.Üzerine stoper hattını da bozup yedek kaleciden de olduk!İyi giden kovana çomak sokma misali şimdi ortada takım felan yok.

Bizim bu Gs muhabirleri niye oyuncularımızın değerini minimumda tutma gayesi içinde. Diagne'ye italya'da haberi çıkıyor cagliari 5 milyon teklif edecek diye türkiyeye bakıyorsun 3 milyon altına bırakmıycak yazıyorlar. Bu nasıl çelişki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt