- 1 Ağustos 2009
- 47.145
- 49.479
- 4.878
Maç günü banlanmak mı istiyorsun Sıddık beyGeçmiş olsun sorunlu tipler demek ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç günü banlanmak mı istiyorsun Sıddık beyGeçmiş olsun sorunlu tipler demek ki
Yok ya küfür değil diye yazdım düzenleyelim sorryMaç günü banlanmak mı istiyorsun Sıddık bey
Sağolasin dostum.Geçmiş olsun sorunlu tipler demek ki
İşte texeroa mi almışlar?Beşiktaş’ı da bir adam alamıyor, neyin pazarlığı bu, para yok, laf çok idnelerde.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ghezzal, Teixra, Diego Costa, Godin ama hepsine para yok deyip lokum veriyorlar.İşte texeroa mi almışlar?
Nellsson gelsin işte ne güzel alabilirsek ya da Işık Kaan oynasın daha iyitatanga işine sevindim millete oyuncu mu yetiştircez
bende özellikle şaşadan pvadan nasıl bi futbol görecez merakındayım.şaşadan özellikle çok mutlu olacağımızı düşünüyorum.rakibin sol tarafını felç etmesini bekliyorum kısmetse.enaz bi asist muhammede yapabilir kısmetse.tabii benimki tahmin ve beklenti.allah bilir anca neler olacağını.pva skorer bi bek uzaktan gol bulması beni şaşırtmaz ya da arkaya sarktığında onu görüp topu ulaştırabilen olursa kaleci ile karşı karşıya da gol atabilir kısmetseBugün Taylan-Berkanın performansı baya belirleyici olacak.
Oyuncumuzla dikkatli konuşalım lütfenGalatasaray seçilmez seçer. Tatanga denen it uza.
bunların hepsi aynı maçta mı olacak?bende özellikle şaşadan pvadan nasıl bi futbol görecez merakındayım.şaşadan özellikle çok mutlu olacağımızı düşünüyorum.rakibin sol tarafını felç etmesini bekliyorum kısmetse.enaz bi asist muhammede yapabilir kısmetse.tabii benimki tahmin ve beklenti.allah bilir anca neler olacağını.pva skorer bi bek uzaktan gol bulması beni şaşırtmaz ya da arkaya sarktığında onu görüp topu ulaştırabilen olursa kaleci ile karşı karşıya da gol atabilir kısmetse
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi