Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam olarak Tanganga haberi aşağıdaki gibiymiş. Şu an için İngiltere’de bir kulübe gitmek istediği için kabul etmediği ancak ayın ilerleyen günlerinde Galatasaray’ın süre alabileceği bir takım olmasından dolayı iyi bir tercih olabileceğinden bahsetmiş. Seçimi Tanganga’nın yapacağını söylemiş.

Japhet Tanganga never looked entirely comfortable alongside Dier.

The England U21 international is the subject of an approach from Galatasaray although the club would prefer him to head out on loan to a UK club to get minutes.

For the moment, Tanganga is believed to have turned down the chance to head to Turkey but as this month progresses he will assess his options.

Ultimately the decision will be down to him but he needs minutes to continue to develop and a move to Galatasaray could be resurrected down the line should other avenues at Spurs and elsewhere not present themselves.

Bugün Taylan-Berkanın performansı baya belirleyici olacak.
bende özellikle şaşadan pvadan nasıl bi futbol görecez merakındayım.şaşadan özellikle çok mutlu olacağımızı düşünüyorum.rakibin sol tarafını felç etmesini bekliyorum kısmetse.enaz bi asist muhammede yapabilir kısmetse.tabii benimki tahmin ve beklenti.allah bilir anca neler olacağını.pva skorer bi bek uzaktan gol bulması beni şaşırtmaz ya da arkaya sarktığında onu görüp topu ulaştırabilen olursa kaleci ile karşı karşıya da gol atabilir kısmetse

bende özellikle şaşadan pvadan nasıl bi futbol görecez merakındayım.şaşadan özellikle çok mutlu olacağımızı düşünüyorum.rakibin sol tarafını felç etmesini bekliyorum kısmetse.enaz bi asist muhammede yapabilir kısmetse.tabii benimki tahmin ve beklenti.allah bilir anca neler olacağını.pva skorer bi bek uzaktan gol bulması beni şaşırtmaz ya da arkaya sarktığında onu görüp topu ulaştırabilen olursa kaleci ile karşı karşıya da gol atabilir kısmetse
bunların hepsi aynı maçta mı olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt