Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Valla yetki onda etki de onda top da onda kendi bilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla yetki onda etki de onda top da onda kendi bilir.
Yetki onda değil renktaş, problemde ordaValla yetki onda etki de onda top da onda kendi bilir.
İşte oturduğu koltuğun ne anlama geldiğini bilmeyen bir başkan seçilmiş demekki.Yetki onda değil renktaş, problemde orda
Bu kadar yakında bir Psv eşleşmesi olmasaydı Fatih Terim 'le devam edilmezdi herhalde,Terimin artık bahanesi yok, yönetimi filanda yiyemez çünkü kendisini destekleyen yönetim vardı elinde hiçbir şekilde bahane üretme lüksü yok bana kalsa şampiyon bile etse artık bırakması lazım, yeni yönetim yeni hocayla sezona başlamak lazımdı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende fark ettim. mac sonu goruntusu ozellikle.Yazık bu akşam maçı izlerken yüz ifadesine baktım da, biz taraftarlar ne kadar sıkıntı çekiyorsak, ne kadar ümitsiz kaldıysak Burak Elmas da aynı sıkıntıyı çekiyor
2 sezondur yok. hoca yaşlandığı için belliki artık oyuncular üzerinde otorite kuramıyor. taktiksel yönden zaten zayıftı diğer en önemli özelliği de olmayınca takım her konuda tamamen ipleri kopmuş şekilde ilerliyor uzun zamandır.Birşeyi farkettim oyuncularda hicbir motivasyon yok hirs istek yok hocadan bikmişlar.
Bu kadar yakında bir Psv eşleşmesi olmasaydı Fatih Terim 'le devam edilmezdi herhalde,
Onun hep bir bahanesi vardır, olacaktır olmalıdır da çünkü o bir imparatorTerimin artık bahanesi yok, yönetimi filanda yiyemez çünkü kendisini destekleyen yönetim vardı elinde hiçbir şekilde bahane üretme lüksü yok bana kalsa şampiyon bile etse artık bırakması lazım, yeni yönetim yeni hocayla sezona başlamak lazımdı
Onun hep bir bahanesi vardır, olacaktır olmalıdır da çünkü o bir imparator
ama hocam en çok savunanlardandım seni hep arkandaydım … zerre umudum kalmadı. Tutup ta şu maçın faturasını Mohammede kestin ya yine burnundan kıl aldırmadın ya …
Onyeyi yedin, sıra Mohammedde
şş Fatih Terim 'den bahsediyoruzTerimin artık bahanesi yok, yönetimi filanda yiyemez çünkü kendisini destekleyen yönetim vardı elinde hiçbir şekilde bahane üretme lüksü yok bana kalsa şampiyon bile etse artık bırakması lazım, yeni yönetim yeni hocayla sezona başlamak lazımdı
Renkdaş Psv maçı umurlarında bile değildi.Bu kadar yakında bir Psv eşleşmesi olmasaydı Fatih Terim 'le devam edilmezdi herhalde,
şş Fatih Terim 'den bahsediyoruz
Yarın öyle bir bahane bulur ki şaşırır kalırız
Birde nereden çıktıysa böyle ezbere laflar moda oldu?..Bana bir tane örneğini söyleyebilir misin; maç içinde filanca oyuncunun yerine falancayı oyuna aldı diye TD ün kovulduğu?!..Pva sakatım falan demediyse çok yorgunum demediyse, hocanın sülalesine sövmediyse sadece sahada onun hazır olmadığına kanaat getirip oyundan çıkardıysa ki olabilir diyelim denmez de hadi diyelim, birde üzerine ömer bayramı onun yerine oyuna alıyorsa, bakın samimi söylüyorum ve üzülerek söylüyorum, ismi ne olursa olsun şuanlarda teknik direktör kovulmuştu.