Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimin artık bahanesi yok, yönetimi filanda yiyemez çünkü kendisini destekleyen yönetim vardı elinde hiçbir şekilde bahane üretme lüksü yok bana kalsa şampiyon bile etse artık bırakması lazım, yeni yönetim yeni hocayla sezona başlamak lazımdı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terimin artık bahanesi yok, yönetimi filanda yiyemez çünkü kendisini destekleyen yönetim vardı elinde hiçbir şekilde bahane üretme lüksü yok bana kalsa şampiyon bile etse artık bırakması lazım, yeni yönetim yeni hocayla sezona başlamak lazımdı

Bu kadar yakında bir Psv eşleşmesi olmasaydı Fatih Terim 'le devam edilmezdi herhalde,

Yazık bu akşam maçı izlerken yüz ifadesine baktım da, biz taraftarlar ne kadar sıkıntı çekiyorsak, ne kadar ümitsiz kaldıysak Burak Elmas da aynı sıkıntıyı çekiyor
bende fark ettim. mac sonu goruntusu ozellikle.

hayirlisi olsun. su rovansi bi oynayalim - ertesinde onumuz daha net olur arti eksi denkleminde...

Birşeyi farkettim oyuncularda hicbir motivasyon yok hirs istek yok hocadan bikmişlar.
2 sezondur yok. hoca yaşlandığı için belliki artık oyuncular üzerinde otorite kuramıyor. taktiksel yönden zaten zayıftı diğer en önemli özelliği de olmayınca takım her konuda tamamen ipleri kopmuş şekilde ilerliyor uzun zamandır.

Bu kadar yakında bir Psv eşleşmesi olmasaydı Fatih Terim 'le devam edilmezdi herhalde,

Bu sene şampiyonluk kıstas olmazsak kesin gider, ha olursak da bişey değişmez en fazla günü kurtarırız ama sistemsel sıkıntı devam eder kafa yapısı değişmedikçe

Galatasaray sonuçtan bağımsız gayet doğru yolda ilerliyor.

Kaledeki leşi, defansı ve orta sahayı düzene sokabilirsek memnun edici oyun ve skor ortaya koyan bir takım izleyeceğimizi düşünüyorum.

O yüzden sabır etmeye devam edeceğim.

Onun hep bir bahanesi vardır, olacaktır olmalıdır da çünkü o bir imparator
ama hocam en çok savunanlardandım seni hep arkandaydım … zerre umudum kalmadı. Tutup ta şu maçın faturasını Mohammede kestin ya yine burnundan kıl aldırmadın ya …
Onyeyi yedin, sıra Mohammedde

terim biran önce takımı bırakmalı. bu fikrimi bir kenara bırakıp transfer konusuna gelirsem kadro planlamamız kesinlikle yanlış ve bu durum bu sene şampiyonluk yarışından erken kopmamıza sebep olacak.

avrupada başarı vs bunlar artık hayal. ligimiz için konuşmaya devam edelim. 3 tane yerli oyuncu oynatmak zorundayız. tamamen türk futbolunu bilmeyen birini getirelim 1 sezon bizim ligi takip etsin. hücum gücü yüksek olan takımların bir şekilde başarılı olduğunu görür. bizim ligimizde hücum>defans.

gelelim kadromuza. sezona başlamadan önce elimizdeki yerli oyunculara baktığımızda kaliteleri vasatı aşmıyordu ve gelen ya da gelebilecek yerliler de takıma seviye atlatacak kalitede değillerdi. peki oyun kalitemiz nasıl artardı? kaliteli yabancı transferi ile. peki bu durumda nasıl bir kadro kurmanız lazım. vasat olan yerlileri siz olsanız hangi mevkilerde kullanırdınız? ben olsam yukarıda da dediğim gibi ligimiz için çok da elzem olmayan defans hattında. ortalama bir yerli kaleci, ortalama bir yerli stoper, ortalama bir yerli bekten herhangi ikisini alıp geri 5linin 2sini türk yapardım. geriye sadece 1 tane vasat yerli kullanma hakkım kalırdı. bundan sonra da kalan paramın hepsini yabancı orta saha ve kanat almak için kullanır. hücum hattı çok etkili ama defansı ortalama bir takım kurardım

peki biz ne yaptık. geri 5liyi tamamen yabancıdan oluşturduk. zaten hücum konusunda sıkıntı yaşayan bir takımız. şimdi elimizdeki 3 vasat yerliyi kalan bölgelerde kullanmak zorundayız ve bunlardan hücumda istediğimiz üretkenliği almamız zor. yani koca takımın hücum gücünü sadece 3 yabancı üzerinden kurmaya çalışacağız ve malesef ki başarısız olacağız

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onun hep bir bahanesi vardır, olacaktır olmalıdır da çünkü o bir imparator
ama hocam en çok savunanlardandım seni hep arkandaydım … zerre umudum kalmadı. Tutup ta şu maçın faturasını Mohammede kestin ya yine burnundan kıl aldırmadın ya …
Onyeyi yedin, sıra Mohammedde

Terime tapıp toz kondurmayan tonca adam bugün terime nefret gözüyle bakıyor. Bence hocada farkında kendi yaptı bunu ders almam ders veririm diye diye hem kendini yedi hem bizi.

şş Fatih Terim 'den bahsediyoruz

Yarın öyle bir bahane bulur ki şaşırır kalırız

Takımda çok net kalite eksikliği var. Aytaç felan Gs da oynuyacak oyuncu değil. Cicaldau felan tutmazsa bu sezon hücumda çok sıkıntı çekeriz. Onyekuru olsaydı bu maçta en az 3-4 pozısyona girerdi.

Pva sakatım falan demediyse çok yorgunum demediyse, hocanın sülalesine sövmediyse sadece sahada onun hazır olmadığına kanaat getirip oyundan çıkardıysa ki olabilir diyelim denmez de hadi diyelim, birde üzerine ömer bayramı onun yerine oyuna alıyorsa, bakın samimi söylüyorum ve üzülerek söylüyorum, ismi ne olursa olsun şuanlarda teknik direktör kovulmuştu.
Birde nereden çıktıysa böyle ezbere laflar moda oldu?..Bana bir tane örneğini söyleyebilir misin; maç içinde filanca oyuncunun yerine falancayı oyuna aldı diye TD ün kovulduğu?!..

Yapsa yapsa, FCSB gibi bir kulüpte Becali gibi bir despot manyak yapar. Çok mu özenilesi bir hareket?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt