Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.823
- 109.667
- 4.878
bulamadımtekrar at işteyken filan attıysan görmemiş olabilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bulamadımtekrar at işteyken filan attıysan görmemiş olabilirim.
Bize herşeyden biraz yapan oyuncular lazım.Abdou Harroui’nin mac basina top calma, mac basina sut ve mac basina adam gecme ortalamasi cok iyi. Ayrica kilit pas atabilen bir oyuncu. Hem 6 hem de 8 olarak oynayabiliyor. 1 yil sozlesmesi kaldi, yoklamak lazim.
bu p.cler şampiyon olmasın fb olsun dediğimde bana kızıyordunuz alın bunların alayı t.p
bulamadım
yok yav hollanda liginden taniyorum onu. cöpun onde gideni. bi kac mac oynasin sonra bizimkiler sovmeye baslar. bos yere sisiriliyorDedigin gibiyse Iyi top caliyorsa Gedsonun alternatifi olabilir ama Gedson kadar tempolu mu?
![]()
Lacrimi la FCSB după umilinţa din Conference League: "Jucătorii au plâns!" Moruţan, "distrus" după ce a ratat penalty-ul cu Şahtior Karagandy: "A fost o ruşine din partea noastră" - Antena Sport
Dinu Todoran a spus că jucătorii au plâns după ce FCSB a fost eliminată ruşinos de locul 11 din Kazahstan din Conference League.as.ro
Maaş olarak söylemiş sanırım yoksa Cagliari bize 5-5.5 milyon teklif etmiş dış basına göreCagne için 3 Milyon az adam o kadar Premier Lig'de piyasa yaptı en az 4.5-5 Milyon'a yollamak lazım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Razvan da rumen degilmi?cagliari de para var galiba. razvan marini 10mye almışlar ajaxtan
evet maaş olarak söyledim.Maaş olarak söylemiş sanırım yoksa Cagliari bize 5-5.5 milyon teklif etmiş dış basına göre
Razvan da rumen degilmi?
Rumene 10m verilirmi be, komisyon transferi, rumen milli takiminin ne basarisi varki buna 10m verdik diyen cagliari taraftari varmidir acaba?
Ne saçma bir kıyaslama... O zaman şöyle bakalım bu bizim kurmak istediğimiz takım. Aldığımız yada ismimizin geçtiği oyuncular...
Sacha-20
Cicaldau-24
Mostafa-23
Kerem-22
Gedson-22
Berkan-23
Marcao-25
Pva-29
Muslera-35(buraya da yine genç biri alınacaktır )
Morutan-23
Tanganga-22 (yada o yaş aralığında bir oyuncu)
Farkındaysanız bizimle ilgili artık emekli olmuş oyuncu isimleri anılmamaktadır yada ben hiç rastlamadım.
Kendilerine gelince emekli olmuş oyuncuların peşinde koşmaktalar. Yani Galatasaray gerçekten genç isimlere yönelmiş durumda şuan. Arkadaş neyi kanıtlamaya çalışıyorsa... Daha uzun uzun yazar onlarıda anlatırdım ama gerek yok bence bizim tablo yeterli.