Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdou Harroui’nin mac basina top calma, mac basina sut ve mac basina adam gecme ortalamasi cok iyi. Ayrica kilit pas atabilen bir oyuncu. Hem 6 hem de 8 olarak oynayabiliyor. 1 yil sozlesmesi kaldi, yoklamak lazim.
Bize herşeyden biraz yapan oyuncular lazım.

Superligi kazanmak için fazlasıyla yeterli.

Bu oyuncuları bulmak ne kadar zor olabilir ki? Bana aylık 5k maaş versinler evde bütün gün futbolcu izlerim. Ne cevherler var...

Lig başlamasına 16 gün var Gedson filan uğraşamayız. Adamlar nakit para istiyor işimiz zor. Ayrıca heralde transferin son gününe kadar uğraşılması lazım. İstenilen parada az buz değil. Bu sevdadan vazgeçip artık os işini bitirmemiz lazım.

Hemen Dieng alınıp Dieng-Berkan-Cical orta sahası uyumu için maçlara böyle çıkılmalı.Ne kadar erken o kadar iyi.

@Yusuf Kara bütün rumenleri bize yazacaklar galiba :asd:

Berkan'dan kötü oyuncu bence. Alınacak diğer orta saha 6 yada 8 hangisi olacaksa ki ben Gedson olmuyorsa 6 numara olmalı diye düşünüyorum Dieng iyi gözüküyor mesela. O mevki de Berkan'dan çok daha iyi olması lazım Olariu Berkan'dan daha kötü oyuncu bence o yüzden gerek yok.

bu p.cler şampiyon olmasın fb olsun dediğimde bana kızıyordunuz alın bunların alayı t.p

Ne saçma bir kıyaslama... O zaman şöyle bakalım bu bizim kurmak istediğimiz takım. Aldığımız yada ismimizin geçtiği oyuncular...

Sacha-20
Cicaldau-24
Mostafa-23
Kerem-22
Gedson-22
Berkan-23
Marcao-25
Pva-29
Muslera-35(buraya da yine genç biri alınacaktır )
Morutan-23
Tanganga-22 (yada o yaş aralığında bir oyuncu)

Farkındaysanız bizimle ilgili artık emekli olmuş oyuncu isimleri anılmamaktadır yada ben hiç rastlamadım.

Kendilerine gelince emekli olmuş oyuncuların peşinde koşmaktalar. Yani Galatasaray gerçekten genç isimlere yönelmiş durumda şuan. Arkadaş neyi kanıtlamaya çalışıyorsa... Daha uzun uzun yazar onlarıda anlatırdım ama gerek yok bence bizim tablo yeterli.

1627727927804.png

dünün haberi

Ne saçma bir kıyaslama... O zaman şöyle bakalım bu bizim kurmak istediğimiz takım. Aldığımız yada ismimizin geçtiği oyuncular...

Sacha-20
Cicaldau-24
Mostafa-23
Kerem-22
Gedson-22
Berkan-23
Marcao-25
Pva-29
Muslera-35(buraya da yine genç biri alınacaktır )
Morutan-23
Tanganga-22 (yada o yaş aralığında bir oyuncu)

Farkındaysanız bizimle ilgili artık emekli olmuş oyuncu isimleri anılmamaktadır yada ben hiç rastlamadım.

Kendilerine gelince emekli olmuş oyuncuların peşinde koşmaktalar. Yani Galatasaray gerçekten genç isimlere yönelmiş durumda şuan. Arkadaş neyi kanıtlamaya çalışıyorsa... Daha uzun uzun yazar onlarıda anlatırdım ama gerek yok bence bizim tablo yeterli.

Klasik sidik yarıştırma. Onlarin rakibi biziz. Ama bizim rakibimiz Avrupanin orta duzey ve uzeri takimlar olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt