Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne hezimeti allah askina baska mac mi izledik dostum? 3 tane gol pozisyonumuz var. 90 dakika mal mal paslasmalar disinda dogru duzgun bir hucum organizasyonu bile izlemedik. Skordan bagimsiz konusuyorum. Skor umrumda bile degil. Futbol oynamiyor takim yillardir.
abicim bulduğunu atabilseydin ilk 15 dakikada iplik gibi çözülecekti bu maç. atamadıkça özgüven kaybı yaşıyorsun, zaten takım genç, karşı tarafın da direnci artıyor. mükemmel oynuyoruz demiyorum zaten. sezon başı normali bu, yine de turu ilk maçtan koparacak oyunu oynadı takım. hemen celalleniyorsunuz ya bir sakin olun:)

Gibisi değil ta kendisini almadılar Onyekuru. Nasıl bir egosu var bunun anlamak mümkün değil

Skoru kabul etmiyorsun ama kupayı galip gelene veriyorlar. Ne argümanı yazayım sana. Çok çok iyi de oynamadık ama sen ona da kulp bulacaksın. Tahrik etmek istesem seni etmezdim renktaş
hiçbir şey anlamadım. kupayı galip gelene veriyorlar? ayrıca son cümlen dahi tahrik etmek için kurulmuş, küçümseyici anlam içeren yapıda bir cümle. ne diyeyim :) boşver ya hayat kısa eğlenin işte.

onyekuru dün bir numara yapamazdı

profil olarak adam eksilten oyuncu iş yapardı

illa bir isim sayacaksak örneğin garry rodrigues dün daha çok etkili olurdu.

hatta mustafa'nın bu kadar kötü görünme sebebi de böyle bir oyuncumuzun olmaması. rakibin dengesini bozup içeri top atamayınca ceza sahası içi golcüsü kaybolur oyunda.

Dünkü macta bi pozisyon dikkatimi cekti. Van aanholtun önüne pas atildi adam mohammedin önüne biraksa bombos kaleye yuvarlayacak ama aanholt geriye cikardi...

Bazı arkadaşlara göre süper oynamışız dün. Şanssızlıktan kazanamamışız. Bugünün bahanesi de bu olmuş. Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum artık. Süper oyunumuzla topu gördüğünde bomba muamelesi yapan takıma 9 şut atabilmişiz. Karşılığında kalemize 4 şut gelmiş. %67 topla oynamışız ama bunun neredeyse %60'ı kendi sahamızda yaptığımız paslardan oluşuyor. Arkadaşlar hangi evrende yaşıyorsunuz bilmiyorum ama benim yaşadığım evrende oynanan bu oyuna en iyimser şekilde bakarsak en fazla vasat denir. Hocanın her fırsatta bahsettiği o makas var ya... Işte o makasa göre 20 kat iyi oynamamız gerekiyordu bu köy takımına göre. Neyse hocama 5 6 tane daha transfer yapılsın da belki o zaman Giresun'a karşı falan ne yaptığını bilen bir takım izleriz.

Dünkü macta bi pozisyon dikkatimi cekti. Van aanholtun önüne pas atildi adam mohammedin önüne biraksa bombos kaleye yuvarlayacak ama aanholt geriye cikardi...
çizgiye süratli indiğin zaman topu yaya doğru çıkarırsın ki defans oyuncuları ters ayakta kalır belinin suyunu alırsın kademeye girmeye çalışanların. tabi orta saha oyuncuların da o hücum desteğine gelecek. sonra yaydaki oyuncu penaltı gibi atar şutu. pva da avrupalı olduğu için doğrusunu yaptı aslında. (bence)

çizgiye süratli indiğin zaman topu yaya doğru çıkarırsın ki defans oyuncuları ters ayakta kalır belinin suyunu alırsın kademeye girmeye çalışanların. tabi orta saha oyuncuların da o hücum desteğine gelecek. sonra yaydaki oyuncu penaltı gibi atar şutu. pva da avrupalı olduğu için doğrusunu yaptı aslında. (bence)
Topu rakibe verdi aga 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt