Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
3 yıldır top oynamıyor bu takım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skoru kabul etmiyorsun ama kupayı galip gelene veriyorlar. Ne argümanı yazayım sana. Çok çok iyi de oynamadık ama sen ona da kulp bulacaksın. Tahrik etmek istesem seni etmezdim renktaşneden bu şekilde yazıyorsun ki? ben tahrik olmam. arguman yazsaydın keşke![]()
abicim bulduğunu atabilseydin ilk 15 dakikada iplik gibi çözülecekti bu maç. atamadıkça özgüven kaybı yaşıyorsun, zaten takım genç, karşı tarafın da direnci artıyor. mükemmel oynuyoruz demiyorum zaten. sezon başı normali bu, yine de turu ilk maçtan koparacak oyunu oynadı takım. hemen celalleniyorsunuz ya bir sakin olunNe hezimeti allah askina baska mac mi izledik dostum? 3 tane gol pozisyonumuz var. 90 dakika mal mal paslasmalar disinda dogru duzgun bir hucum organizasyonu bile izlemedik. Skordan bagimsiz konusuyorum. Skor umrumda bile degil. Futbol oynamiyor takim yillardir.
Su yeni uyelere bir dikkat edin. Fbliler dolusmus yine.
hiçbir şey anlamadım. kupayı galip gelene veriyorlar? ayrıca son cümlen dahi tahrik etmek için kurulmuş, küçümseyici anlam içeren yapıda bir cümle. ne diyeyimSkoru kabul etmiyorsun ama kupayı galip gelene veriyorlar. Ne argümanı yazayım sana. Çok çok iyi de oynamadık ama sen ona da kulp bulacaksın. Tahrik etmek istesem seni etmezdim renktaş
Abicim dünkü rakibin ismini hayla bilmiyorum.1 evlat ve 1 baba maaşı = dünkü rakip takımbence sezon başı 2. resmi maç, 3 yeni transfer ve bir uzun süreli sakatlıktan dönen oyuncu ve hala 2-3 bölgede eksiği olan bir takıma göre, oyun gayet iyiydi.
yok, anlaşamıoruz, ben başka şeyden bahsediyorum sen başka. umarım her şey gs için iyi olur.Abicim dünkü rakibin ismini hayla bilmiyorum.1 evlat ve 1 baba maaşı = dünkü rakip takım
bana da topları bakmadan atıyor izlenimi verdi.Dünkü macta bi pozisyon dikkatimi cekti. Van aanholtun önüne pas atildi adam mohammedin önüne biraksa bombos kaleye yuvarlayacak ama aanholt geriye cikardi...
çizgiye süratli indiğin zaman topu yaya doğru çıkarırsın ki defans oyuncuları ters ayakta kalır belinin suyunu alırsın kademeye girmeye çalışanların. tabi orta saha oyuncuların da o hücum desteğine gelecek. sonra yaydaki oyuncu penaltı gibi atar şutu. pva da avrupalı olduğu için doğrusunu yaptı aslında. (bence)Dünkü macta bi pozisyon dikkatimi cekti. Van aanholtun önüne pas atildi adam mohammedin önüne biraksa bombos kaleye yuvarlayacak ama aanholt geriye cikardi...
Bunu Kerem yapması lazim ama son maclarda ne olduysa adam Emre Mor'a evrildi. Pas atacagi yerde calim deniyor hep.Onyekuru değil ihtiyacımız olan oyuncu çalım atabilen defans oyuncularının üstüne üstüne gidebilen bir adam lazım bize.Hatta 2 .
Topu rakibe verdi agaçizgiye süratli indiğin zaman topu yaya doğru çıkarırsın ki defans oyuncuları ters ayakta kalır belinin suyunu alırsın kademeye girmeye çalışanların. tabi orta saha oyuncuların da o hücum desteğine gelecek. sonra yaydaki oyuncu penaltı gibi atar şutu. pva da avrupalı olduğu için doğrusunu yaptı aslında. (bence)