Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Giresun deplasmanında üçünün de ilk 11 oynamasına ne dersin ? haydi bilemedin 45. dakikada üçü birden kurtarıcı olarak oyuna alınması ?

Fatih Terim varken %102 filan şu bahsettiğim olayın gerçekleşmesi
hayır yasal olarak imkansız ki. şu an itibariyle lisans çıkaramıyorsun o üçlüden ikisine. nasıl olacak çok merak ediyorum.

ozon ve seki gidecek kesi, omarın sözleşmesi askıya alınacak o da kesin, hayır alıpta elin mahkum olacağına şimdiden versene kiraya

evet yahu arda da olmuyor.

örn: 1. madde: yunus, ışık kaan, mahmut, berk balaban

örn: 2. madde: kerem aktürkoğlu, barış alper yılmaz

durum böyle ise, emreK, taylan, berkan, yedek kaleci, akbaba, alpaslan, aytaç, taşdemir, oğulcan, fatih öztürk, arda turan, ömer bayram

bu oniki yerliden dördüne lisans çıkaramıyoruz.

taşdemir, fatih öztürk, oğulcan gitse, 4. giden arda, akbaba ya da ömer bayram'dan biri olmak zorunda.

allah'ım resmen ömer bayram'ın takımdan gitme ihtimali doğdu lütfen yaa ://

Belki 12-13 yabanci ile sezona gireriz ve Ömer Bayrami kadroda tutariz...

2 yardımcı ile çalışan adam endüstiriyel futbola ayak uyduramamıştır. cok done var da bir tane daha ekleyeyim dedim. Asıl klişeler üzerinden başarısızlık yücelterek bir halt yediğini zannedenler , bi bok bilip bilmediğini gözden geçirsin .Takımın hali bu. Acınası bi komikliktesiniz bu ara.
Sen kimsin ki bizi yargılayacaksın, hangi vasfınla ? Acınası olan biri varsa hayatta ne başardığı belli olmayan tiplerin burada temelsiz şekilde ahkam kesmesi. Adamı sevmiyorum , haterım de geç. Böyle endüstriyel futbol falan bilmiş bilmiş konuşmak komik oluyor. Altı üstü bir forumda mesaj yazıyorsunuz , Raphael Honigstein falan sanmayın kendiniz. Üç beş sene evvel adamla kebapçı vs diye dalga geçerdi senin gibi tipler , şimdi süslü laflar kullanır olmuşsunuz. Hocaya sövdüğüm elli tane mesajım var benim , bana o ifadeyi yollamak senin ne haddine. Bir tane makul hoca ismi söylemezsin FT yerine alma imkanımız olan , laf kalabalığı yapma burada.

Tudorun basın toplantısında sorulan ilk soru istifa edecek mi sorusu. Ft ye şu sorunun çeyreği bile sorulamıyor en çok zoruma giden de bu. Tudoru beğenmeyebilirsiniz ama adam şu baskı ortamında iddalı konuşup takımı lig başlayınca göreceksiniz diyebiliyordu. Ve lafının altında da kalmamıştı. Şimdi hocaya sordukları sorulara bakıyorum maç önünde; 40 sene önce futbolu bıraktınız falan, maç sonuna bakıyorum 3 maçta 4 hatalı gol yiyeni koru, evladı yeteneksiz ömeri koru mohamedi taraftarın önüne at. Oyuncu transferlerinden önce TD ve medya transfer etmek lazım Avrupada başarı istiyorsak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne istifası? Geçen sene tüm yönetim zaafiyetine rağmen averajla şampiyonluk kaçıran aynı hoca değil miydi? Defalarca şampiyonluk yaşatan? UEFA vs. Bu kadar mı vefasızlık oluyor. 8+6 diye saçma kurala göre yeni bir takım kuruluyor. Tudor u ne çabuk unuttuk? Kime elendi rezil futbol ile.

Yabanci sayisi 14 olmazsa hepsinin gitmesine gerek kalmaz. Sahsi fikrim en az 13 yabanci futbolcumuz olacak. bu durumda yine o listeden topcu gitmesi gerekiyor
bence yabancıyı full kullanırlar ya, en iyi ihtimal 13 olur.
muslera, yedlin, boey, luyi, marcao, pva, cicaldau, mustafa, diagne, babel, feghouli, falcao, jesse, ozorn, omar

zaten 15 yabancımız var. jesse+ozorn gönderdin diyelim. omar dondurdun ya da gönderdin. 12 yabancı kalıyor. bir orta saha+bir kanat+ bir stoper alacağız, yine 15 oldu. falcao-feghouli gönderebilirsek 13 olacak.

bilemedim şimdi bayağı karışık bir durum.

Bizim kadro ile alakalı en buyuk sorun yetenekli adam olmaması.4 Sene öncenin sağ beki mariano su takımda 10 numara oynar.Biraz kerem becerekli.Diğer butun oyuncular dumduz topçu.Bir de aklımızı kaybetmiş gibi dieng peşinde koşuyoruz.İstediğin kadar bas koş, o son pası atan adam olmayınca çöp.
iki cins topçu da lazım üstat

bu takımda dediğin gibi beceri eksikliği var.

ama top çalmada da sorun yaşar bu kadro.

Kerem'e güvenmiyorum, maç içinde süreklilik sorunu olan bir oyuncu.Bu yüzden sadece sağa değil sol kanada da oyuncu lazım.Tabi bunun için Babel'i şutlamak gerekiyor.Taylan Berkan ve stoperi yerli yapıp ön tarafı full yabancı yaparsın problem olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt