Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen kimsin ki bizi yargılayacaksın, hangi vasfınla ? Acınası olan biri varsa hayatta ne başardığı belli olmayan tiplerin burada temelsiz şekilde ahkam kesmesi. Adamı sevmiyorum , haterım de geç. Böyle endüstriyel futbol falan bilmiş bilmiş konuşmak komik oluyor. Altı üstü bir forumda mesaj yazıyorsunuz , Raphael Honigstein falan sanmayın kendiniz. Üç beş sene evvel adamla kebapçı vs diye dalga geçerdi senin gibi tipler , şimdi süslü laflar kullanır olmuşsunuz. Hocaya sövdüğüm elli tane mesajım var benim , bana o ifadeyi yollamak senin ne haddine. Bir tane makul hoca ismi söylemezsin FT yerine alma imkanımız olan , laf kalabalığı yapma burada.
Yardımcı konusunda yüzde 100 haklı yalnız. Avrupa takımları artık tac atışı için bile hoca tutuyor. Kendisi ise almış yanına 2 tane evlat statüsünde adam, takılıyorlar. Bu adamların vasfı nedir ki yanına aldırdın diye soran bi Allah'ın kulu yok muhabirler arasında tabii. Maaş vermek haricinde ne gibi faydası olacak bize yav bunların. Ümit D. ve Hasan Ş.'ı beğenmiyorduk, daha beterleri geldi. Hasan Ş. en azından kavgada filan işe yarıyordu.

Sen kimsin ki bizi yargılayacaksın, hangi vasfınla ? Acınası olan biri varsa hayatta ne başardığı belli olmayan tiplerin burada temelsiz şekilde ahkam kesmesi. Adamı sevmiyorum , haterım de geç. Böyle endüstriyel futbol falan bilmiş bilmiş konuşmak komik oluyor. Altı üstü bir forumda mesaj yazıyorsunuz , Raphael Honigstein falan sanmayın kendiniz. Üç beş sene evvel adamla kebapçı vs diye dalga geçerdi senin gibi tipler , şimdi süslü laflar kullanır olmuşsunuz. Hocaya sövdüğüm elli tane mesajım var benim , bana o ifadeyi yollamak senin ne haddine. Bir tane makul hoca ismi söylemezsin FT yerine alma imkanımız olan , laf kalabalığı yapma burada.
Tarza ve hadde dikkat. Hocanın savunacak yanı kalmayınca maziye o da artık sökmeyince ağız ve tarz bozukluğuna sarılmış iyice. Beni kısıtlayıp hakaretamiz konuşmak sana da had değil. Makul hoca ismi söyleyecek mişim? Tam bir demegojik geri dönüş. Kime oy verek kuzum ile yarışır.

Burak kapacak mi, Barış Alper yılmaz mi acaba..

bay'dan ucuza alırlar şimdi bu kapacak'ı

potansiyelli bir genç oyuncu neden fener'e gitmek ister ki? abartısız son 25 yılda falan, 3 tane böyle anadolu'dan gelip de tutan oyuncu oldu mu acaba fb'de? taa 2001-2002lerde tuncay vardı, bir de 2004 gibi falan gökhan gönül gelmişti bir bu ikisi var tuttu diyebileceğimiz sanırım. başka da hatırlamıyorum. tam bir genç futbolcu öğütücüsü kulüp. en son takımı mert hakan'ın üzerine yapacaklardı, öyle kandırmışlardı çocuğu.

hele şimdi ki karman çorman kadro mühendisliğine sahip takıma gidip, 150 tane orta saha, yaşlı ve maliyetli oyuncular vs vs nerede nasıl oynayacaksın?

1 eylüle kadar transfer yapmayacağız belli ki.Ligin ilk 3-4 maçı 5-6 puan geri düşeriz.Başkan hoca biz 3 yıllık bi süreç için transfer yapıyoruz der.Sonra 1 eylülden sonra 2 tane 30 yaşında adam alırız.Fiyatlar istediğimiz gibi olmadı limit cart curt

sanırım masa penisi çalışmalarından
İngilizce kelime sokayım da inandırıcı olsun demiş troll ama Berkan orada third Man run yapan olamaz çünkü third Man değil

Derine inenin tek pası verdigi takım arkadaşının savunma arkasına attığı pasa koşan topçu third Man oluyor İngilizler bunu o şekilde adlandirmislar

buna benzer anlık pozisyonları bizim kovduğumuz veya dünyada kovulan her hocadan 100 tane buluruz

bu twitter trolleri o hocalara da böyle bakıyorlar mı mesela

dertleri 3 senedir takımın anasını belleyen adama laf gelmesin mi
terim savnmuyorm yaptıklarımza örnek veriyorm. bende kayıt olsa tatmin etmek için yapardım video. bekler için alan açıp paralel uzun paslar ya da kısa parlarla adam kaçırmaya çalışarak pozisyon bulduk ya da orda aytaç'ı demarke bırakıp orta açtırdık. genel örnek verdim 100 tane bulmak istiyorsan bul terim'e bayıldığımdan demiyorum bomboş ezber boklayanlara laf atıyorum zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt