- 22 Ağustos 2010
- 33.225
- 38.192
- 3.033
lütfen öyle bir şey olmasın ya. ömer kalacağına sekidika kalsın kadroda razıyım.Belki 12-13 yabanci ile sezona gireriz ve Ömer Bayrami kadroda tutariz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lütfen öyle bir şey olmasın ya. ömer kalacağına sekidika kalsın kadroda razıyım.Belki 12-13 yabanci ile sezona gireriz ve Ömer Bayrami kadroda tutariz...
Yardımcı konusunda yüzde 100 haklı yalnız. Avrupa takımları artık tac atışı için bile hoca tutuyor. Kendisi ise almış yanına 2 tane evlat statüsünde adam, takılıyorlar. Bu adamların vasfı nedir ki yanına aldırdın diye soran bi Allah'ın kulu yok muhabirler arasında tabii. Maaş vermek haricinde ne gibi faydası olacak bize yav bunların. Ümit D. ve Hasan Ş.'ı beğenmiyorduk, daha beterleri geldi. Hasan Ş. en azından kavgada filan işe yarıyordu.Sen kimsin ki bizi yargılayacaksın, hangi vasfınla ? Acınası olan biri varsa hayatta ne başardığı belli olmayan tiplerin burada temelsiz şekilde ahkam kesmesi. Adamı sevmiyorum , haterım de geç. Böyle endüstriyel futbol falan bilmiş bilmiş konuşmak komik oluyor. Altı üstü bir forumda mesaj yazıyorsunuz , Raphael Honigstein falan sanmayın kendiniz. Üç beş sene evvel adamla kebapçı vs diye dalga geçerdi senin gibi tipler , şimdi süslü laflar kullanır olmuşsunuz. Hocaya sövdüğüm elli tane mesajım var benim , bana o ifadeyi yollamak senin ne haddine. Bir tane makul hoca ismi söylemezsin FT yerine alma imkanımız olan , laf kalabalığı yapma burada.
Gitsin de bitirsin futbol hayatını.Burak kapacak fb yolcusuymus galiba
Tarza ve hadde dikkat. Hocanın savunacak yanı kalmayınca maziye o da artık sökmeyince ağız ve tarz bozukluğuna sarılmış iyice. Beni kısıtlayıp hakaretamiz konuşmak sana da had değil. Makul hoca ismi söyleyecek mişim? Tam bir demegojik geri dönüş. Kime oy verek kuzum ile yarışır.Sen kimsin ki bizi yargılayacaksın, hangi vasfınla ? Acınası olan biri varsa hayatta ne başardığı belli olmayan tiplerin burada temelsiz şekilde ahkam kesmesi. Adamı sevmiyorum , haterım de geç. Böyle endüstriyel futbol falan bilmiş bilmiş konuşmak komik oluyor. Altı üstü bir forumda mesaj yazıyorsunuz , Raphael Honigstein falan sanmayın kendiniz. Üç beş sene evvel adamla kebapçı vs diye dalga geçerdi senin gibi tipler , şimdi süslü laflar kullanır olmuşsunuz. Hocaya sövdüğüm elli tane mesajım var benim , bana o ifadeyi yollamak senin ne haddine. Bir tane makul hoca ismi söylemezsin FT yerine alma imkanımız olan , laf kalabalığı yapma burada.
yine birini kaptırdık
İngilizce kelime sokayım da inandırıcı olsun demiş troll ama Berkan orada third Man run yapan olamaz çünkü third Man değil
sanırım masa penisi çalışmalarından
terim savnmuyorm yaptıklarımza örnek veriyorm. bende kayıt olsa tatmin etmek için yapardım video. bekler için alan açıp paralel uzun paslar ya da kısa parlarla adam kaçırmaya çalışarak pozisyon bulduk ya da orda aytaç'ı demarke bırakıp orta açtırdık. genel örnek verdim 100 tane bulmak istiyorsan bul terim'e bayıldığımdan demiyorum bomboş ezber boklayanlara laf atıyorum zatenbuna benzer anlık pozisyonları bizim kovduğumuz veya dünyada kovulan her hocadan 100 tane buluruz
bu twitter trolleri o hocalara da böyle bakıyorlar mı mesela
dertleri 3 senedir takımın anasını belleyen adama laf gelmesin mi
Bordeaux yapacaktı en sonBurak kapacak fb yolcusuymus galiba
feghouli keltoşu gitmek istemiyor ondan kurtulmamız lazım önceBakalim kanada kimi alacagiz. Adi gecmeyen birisi olacak anlasildi
Fener diyorlar şuan twitter'daBordeaux yapacaktı en son
iyi transfer mi
Eyvah aldılar galiba