Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorum yapmaya korkutur hale geldiniz yav :) 3 takımın maçına gittim ve desteklerim birisi pilot takımımız olacak birisi Avrupada 5 maçtır kazanıyor dün de Galatasaray’ımız kazanacaktı ama muslera sağolsun izin vermedi. Avrupa’da da pusula olduk daha ne yapayım bir tag aldık bir avatara city koyduk piyasa sallandı

Arda filan değilde ben en başta bu babel'e takigim.Yahu adamin ayağına her top geldiğinde oyun duruyor.El freni görevi görüyor.Hemde 3.2 milyon Euro para alıyormuş.Bu adam gitmiyorsa da oynatilmamali artık.Gozlerim kanıyor Babeli izlerken.

Arda evladimiz yüzünden yedi onyekuruyu ardaya daha fazla forma vermek için . Ne gerek var onyekuru'ya arda 70 metre depar atıp altayı falan geçip kaleye sokabilir topu 90+3 te.
Aklıma geldikce sinirleniyorum, sinirlendikçe aklıma geliyor, kısır döngüdeyim. Egosu takıma zarar veriyor ona çok kızıyorum.

Ajaxın hocası Erik ten Hag: “çok zayıf bir Galatasaray'a karşı enerjik bir PSV gördük. Ama bizim Leeds United'a karşı yaptığımız mükemmel provayla kıyaslandığında, rakibin önemi ortaya çıkıyor” .

3 senedir takimin basinda Fatih Terim degilde bir baska hoca olsaydi su ana kadar coktan gonderilmisti, hemde kufurler esliginde. Daha hala Fatih Terim gereginden fazla elestiriliyor diyenler var. Fatih Terim'in bu takima 3 senedir bir gram faydasi olmadi ve onumuzdeki 3 senede olmayacak. Bunu gorememek icin biraz kor olmak lazim.

Avrupa maçlarından galibiyet çıkaramadıktan bir ya da iki gün sonra kap gelmişti bugün ikinci güne giriyoruz acaba gelir mi kap :)

3 senedir takimin basinda Fatih Terim degilde bir baska hoca olsaydi su ana kadar coktan gonderilmisti, hemde kufurler esliginde. Daha hala Fatih Terim gereginden fazla elestiriliyor diyenler var. Fatih Terim'in bu takima 3 senedir bir gram faydasi olmadi ve onumuzdeki 3 senede olmayacak. Bunu gorememek icin biraz kor olmak lazim.
Tamam terim kötü onun yerine kimi getireceğiz önce onu konuşalım bak fenere bielsa kalibresi dediler o kadar para bastılar 10 tane red yediler kovdukları herife gittiler. Hocayı yollamadan yerine birini yapacaksın ki sistemin planın olsun. Türk olarak Okan diyeceksiniz o da çocuğu dolayısıyla takım çalıştırmak istemiyor yabancı gelen adam da loto olacak biraz sabır zaten son senesi başarılı olamazsa gider

Sorumu tekrar ediyorum , sen kimsin ki dikkat edeceğim konuşurken ? Hocayı savunduğum bir tane mesajım yok, fakat o kadar temelsiz saldırıyorsunuz ki adama , yapıcı eleştiri okumak isteyen bizler adamı savunuyor gibi görünüyoruz. Ben tarzımı ve tavrımı muhatap olduğum kimse ona göre tanımlıyorum. Dalga geçer gibi gülen surat atan bir tipe az bile. Demagoji yazmayı bilmeyen adam sağdan soldan duyduğu kelimelerle şov yapıyor. Dahiyane oy benzetmeni ise verecek cevabın olmayışına veriyorum. ONDOSTROYOL FOTBOL yazmayı biliyorsun ya engin futbol bilginden süzülecek bir hoca önerisi istemiştik sadece. Sonuç belli , karton bir FT haterı.
Haddini bil.Yazın baştan aşağıya tahrik. Seviyene daha fazla düşmeyeceğim.

Ajaxın hocası Erik ten Hag: “çok zayıf bir Galatasaray'a karşı enerjik bir PSV gördük. Ama bizim Leeds United'a karşı yaptığımız mükemmel provayla kıyaslandığında, rakibin önemi ortaya çıkıyor” .
Vay arkadaş iyice toshack malzemesi olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt