Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç kaçırmayacaksa Aboubakar'ı tercih ederim ki kaçırmadı. Falcao 10 maç oynadı herhalde geçen sene.

Ghezzal da aynı konu, o da neredeyse maç kaçırmadı zaten şansları da buydu, ilk 11den kayıp olmadı, kayıp olduğunda da zaten sıçtılar.

Her oyuncudan fayda alabilirsin doğru koşullarda, her başarılı takımlarda bu tarz yeteneği kısıtlı ya da geride oyuncular olabiliyor.
Sende haklisin ama sunu cok merak ediyorum su anki kadromuza aboubakar ve ghezal koysak acaba birseyler degisir mi ?

Besiktasa Feghouli ve Muhammedi koysak nasil oynarlar bunu bilmenin yolu yok ama bilebilseydik bazi seyler hakkinda daha net konusabilirdik

Bizim eksiklerimiz konusuna lafım yok ama Bjk kadrosundan da çok ileri çıkar yanımız yok bana göre. Bir kere bizim oyuncularımız çok özgüvensiz halde, Beşiktaşlılar ise çok özgüvenli, bunda şampiyon olmalarının ve istikrarlı bir yönetimin etkisi var.

Hazırlık maçı üzerinden zaten konuşmak yersiz ama Beşiktaşı zaten bahsettiğin adamlarla Ghezzal ve Aboubakar öne çıkardı zaten bu tarz öne çıkan adamların yanına refakatçiler koyarsn bir şekilde yürütürler seni.

Topu cok oyaliyoruz Keramettin. Dedigi gibi renktasin ve senin, kalite anlaminda asagi kalir degiliz hatta bazi mevkilerde net daha iyiyiz ancak mesele ozguvenin yani sira dikine oynamak ve gol odakli olmak. Sergen midir bunu yaptiran yoksa oyuncularin insiyatifimi bilemiyorum ama biz cok oyaliyoruz. Sut firsatlarinda dahi pas tercihi yapiyor oyuncunlar. Dun bir kere denedik koskoca macta (belki ben kacirmisimdi ama sanmiyorum cok daha olsun) o da gol oldu.

------------Muslera/Yerli kaleci--------'
----Boey---Nelson-Marcao-Pva
----------'-----Berkan-Gedson----'---
----Diatta----- Cicalcu----Kerem/Baris
----------------Halil/Muhammed

Ahh o sol tarafta Babel/Arda gormesek.. Kerem'in en etkili oldugu yer ancak eldeki veteranlardan sira gelmiyor. Bilmiyorum nasil kurgulanacak ilk 11 ama Babelí yine goruruz.

E8IPZ_bWEAAJl3Q

Su besiktas takiminin hocasini Terim yap su kadro kalitesi ile demirspor bize 3 4 tane sallar kadro ne kadar kotu olursa olsun adamlar kolay gol yemeden macta kaliyor ve josef topal nkoudu necip gibi kazmalarla topa hakim olabiliyorlar derslik bir konu ya sergen cidden cok iyi hoca yada ben futbolcudan anlamiyorum
Hocam ezdik geçtik daha bikaç ay önce, şuan delicesine eleştirdiğimiz Fatih hoca ile.

Şuan dikkatimi çekti St Johnstone'un penaltısında top adamın eline çarpıp avantaj sağlamıyor mu ? Yani penaltı kararı yanlış olabilir.

Son düzenleme:
Messiye 3 yıl için 1 milyar dolar filan yazmışlar öyle paramı olur.Bu adam barcada ne kazanıyordu acaba?

Şuan dikkatimi çekti St Johnstone'un penaltısında top adamın eline çarpıp avantaj sağlamıyor mu ? Yani penaltı kararı yanlış bence.

VAR yoktu zaten. Neticede penalti oldu :) Bizede hatalardan ders almak duser. O geri pas atilmayacak, o geri pasi atacak kurguda yakalanmayacaksin, kalecinin tercihi de bu olmayacak. Gerekirse birak gol atsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt