Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ADS çok baskın oynadı zaten ama toplama takım, zamana ihtiyaçları var.

Bahsettiğin adamlarda da Topa ve Necip dışında kötü oyuncular değiller. Bizde Josef gibi sertlik katan bir adam yok mesela keza Nkoudu kadar bile dribbling yapabilen kanat da yok.
Ustad su besiktas 11 inden 3 oyuncu haric hic birini terim almaz vida josef ve rosie gerisi ptt lig seviyesinde adamlar

Biz akbaba etobo omer gedson babel halil gibi adamlarla deplasmanda geri pas yan pas yapip pozisyona girmeden mac bitirdik ki bu besiktas kadrosundan daha iyi oyuncular artik sunu kabul etmek lazim besiktasin bir oyun plani var yener yenilir oyuncular degissede o degismiyor gecen sene boyle cok 3 puan aldilar topa hakim ol savunmada az pozisyon ver nasilsa 1 gol atarim biz deplasmanda maca kotu basladikmi 1-0 2-0 oluyor donemiyoruz donecek oyunda oynayamiyoruz ben bunu cozemiyorum

Vakit Krepin Diatta'ya çökme vaktidir.
bence de kiralık teklifiyle şansımızı deneyelim

geçenlerde bu oyuncunun bahsi geçtiğinde vermezler demiştin ama yedek kalıyor ve fazla dakika bulamıyor.

eğer bu sene de böyle gidecekse bizde sürekli oynamak oyuncuya ve monaco'ya cazip gelebilir.

geçenlerde bu oyuncunun bahsi geçtiğinde vermezler demiştin ama yedek kalıyor ve fazla dakika bulamıyor.

eğer bu sene de böyle gidecekse bizde sürekli oynamak oyuncuya ve monaco'ya cazip gelebilir.
Kanatta boyle hareketli oyuncu lazim bize ama arda yerini dolduracaktir

Ustad su besiktas 11 inden 3 oyuncu haric hic birini terim almaz vida josef ve rosie gerisi ptt lig seviyesinde adamlar

Biz akbaba etobo omer gedson babel halil gibi adamlarla deplasmanda geri pas yan pas yapip pozisyona girmeden mac bitirdik ki bu besiktas kadrosundan daha iyi oyuncular artik sunu kabul etmek lazim besiktasin bir oyun plani var yener yenilir oyuncular degissede o degismiyor gecen sene boyle cok 3 puan aldilar topa hakim ol savunmada az pozisyon ver nasilsa 1 gol atarim biz deplasmanda maca kotu basladikmi 1-0 2-0 oluyor donemiyoruz donecek oyunda oynayamiyoruz ben bunu cozemiyorum
Bizim eksiklerimiz konusuna lafım yok ama Bjk kadrosundan da çok ileri çıkar yanımız yok bana göre. Bir kere bizim oyuncularımız çok özgüvensiz halde, Beşiktaşlılar ise çok özgüvenli, bunda şampiyon olmalarının ve istikrarlı bir yönetimin etkisi var.

Hazırlık maçı üzerinden zaten konuşmak yersiz ama Beşiktaşı zaten bahsettiğin adamlarla Ghezzal ve Aboubakar öne çıkardı zaten bu tarz öne çıkan adamların yanına refakatçiler koyarsn bir şekilde yürütürler seni.

Kanatta boyle hareketli oyuncu lazim bize ama arda yerini dolduracaktir
bu tip bir herife çok net ihtiyacımız var.

ben geçen sene neftçi bakü maçında bize karşı oynayan yusuf lawal'a bile fitim. yeter ki topla rakibin üzerine gidebilen çabuk biri gelsin.

şu halimizle rakip biraz kapanınca orta saha ve ceza sahası çevresinde dönüp duruyoruz. çünkü kimse adam eksiltemiyor.

Hala vermezler diyorum :D

Ama kadroya bile alınmadığını görünce bir ümitlenmedim değil.

bu tip bir herife çok net ihtiyacımız var.

ben geçen sene neftçi bakü maçında bize karşı oynayan yusuf lawal'a bile fitim. yeter ki topla rakibin üzerine gidebilen çabuk biri gelsin.

şu halimizle rakip biraz kapanınca orta saha ve ceza sahası çevresinde dönüp duruyoruz. çünkü kimse adam eksiltemiyor.
Lawal gelmesinde bu gelsin reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt