- 6 Eylül 2014
- 94.505
- 65.208
- 4.608
Sergen anca altılı ganyanda iyi hoca olabilirNeyi kolay gol yemiyor
Altı pastan atamadı adamlar, tjknin mi başarısı bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen anca altılı ganyanda iyi hoca olabilirNeyi kolay gol yemiyor
Altı pastan atamadı adamlar, tjknin mi başarısı bu
Bize düşer mi ki acaba?Kiralık filan verseler de yeter.Vakit Krepin Diatta'ya çökme vaktidir.
Ustad su besiktas 11 inden 3 oyuncu haric hic birini terim almaz vida josef ve rosie gerisi ptt lig seviyesinde adamlarADS çok baskın oynadı zaten ama toplama takım, zamana ihtiyaçları var.
Bahsettiğin adamlarda da Topa ve Necip dışında kötü oyuncular değiller. Bizde Josef gibi sertlik katan bir adam yok mesela keza Nkoudu kadar bile dribbling yapabilen kanat da yok.
Muslera yapıyor o işi uçan kusa gerek yok bu siralarBize olsa top ucan kuşa carpip bizim kaleye girer..
Bak benimde aklımdan geçen buydu bu hale gelmemeliydik3'te anlaşalım
PSG'ye gitsinAgüero, Barcelona'dan ayrılmak istiyor. (La Porteria)
![]()
bence de kiralık teklifiyle şansımızı deneyelimVakit Krepin Diatta'ya çökme vaktidir.
Kanatta boyle hareketli oyuncu lazim bize ama arda yerini dolduracaktirbence de kiralık teklifiyle şansımızı deneyelim
geçenlerde bu oyuncunun bahsi geçtiğinde vermezler demiştin ama yedek kalıyor ve fazla dakika bulamıyor.
eğer bu sene de böyle gidecekse bizde sürekli oynamak oyuncuya ve monaco'ya cazip gelebilir.
Abdurrahim albayrak göreve!! Saka mak bizim sag kanada ilac olurduAynen reis Fransa ligi başladı ve kadroya alınmadı bugün.
Bizim eksiklerimiz konusuna lafım yok ama Bjk kadrosundan da çok ileri çıkar yanımız yok bana göre. Bir kere bizim oyuncularımız çok özgüvensiz halde, Beşiktaşlılar ise çok özgüvenli, bunda şampiyon olmalarının ve istikrarlı bir yönetimin etkisi var.Ustad su besiktas 11 inden 3 oyuncu haric hic birini terim almaz vida josef ve rosie gerisi ptt lig seviyesinde adamlar
Biz akbaba etobo omer gedson babel halil gibi adamlarla deplasmanda geri pas yan pas yapip pozisyona girmeden mac bitirdik ki bu besiktas kadrosundan daha iyi oyuncular artik sunu kabul etmek lazim besiktasin bir oyun plani var yener yenilir oyuncular degissede o degismiyor gecen sene boyle cok 3 puan aldilar topa hakim ol savunmada az pozisyon ver nasilsa 1 gol atarim biz deplasmanda maca kotu basladikmi 1-0 2-0 oluyor donemiyoruz donecek oyunda oynayamiyoruz ben bunu cozemiyorum
İçerideki maçta inanılmaz canımı sıkmıştı, Allah günah yazmasın etmediğimiz hakaret kalmamıştı yarın gelse bile taraftarların çok ısınabileceğini sanmıyorumVakit Krepin Diatta'ya çökme vaktidir.
bu tip bir herife çok net ihtiyacımız var.Kanatta boyle hareketli oyuncu lazim bize ama arda yerini dolduracaktir
Hala vermezler diyorumbence de kiralık teklifiyle şansımızı deneyelim
geçenlerde bu oyuncunun bahsi geçtiğinde vermezler demiştin ama yedek kalıyor ve fazla dakika bulamıyor.
eğer bu sene de böyle gidecekse bizde sürekli oynamak oyuncuya ve monaco'ya cazip gelebilir.
Irkçılığın mübah olduğu anlardı.İçerideki maçta inanılmaz canımı sıkmıştı, Allah günah yazmasın etmediğimiz hakaret kalmamıştı yarın gelse bile taraftarların çok ısınabileceğini sanmıyorum
Lawal gelmesinde bu gelsin reisbu tip bir herife çok net ihtiyacımız var.
ben geçen sene neftçi bakü maçında bize karşı oynayan yusuf lawal'a bile fitim. yeter ki topla rakibin üzerine gidebilen çabuk biri gelsin.
şu halimizle rakip biraz kapanınca orta saha ve ceza sahası çevresinde dönüp duruyoruz. çünkü kimse adam eksiltemiyor.