Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Çokk ta dinler yaZaten ft gitmeyecek onu geçin ama bari futboldan anlayan bir yardımcı antrenörü getirin neeskens reis gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çokk ta dinler yaZaten ft gitmeyecek onu geçin ama bari futboldan anlayan bir yardımcı antrenörü getirin neeskens reis gibi
Sende haklisin ama sunu cok merak ediyorum su anki kadromuza aboubakar ve ghezal koysak acaba birseyler degisir mi ?Maç kaçırmayacaksa Aboubakar'ı tercih ederim ki kaçırmadı. Falcao 10 maç oynadı herhalde geçen sene.
Ghezzal da aynı konu, o da neredeyse maç kaçırmadı zaten şansları da buydu, ilk 11den kayıp olmadı, kayıp olduğunda da zaten sıçtılar.
Her oyuncudan fayda alabilirsin doğru koşullarda, her başarılı takımlarda bu tarz yeteneği kısıtlı ya da geride oyuncular olabiliyor.
2ydi diye hatırlıyorumMax 1milyon belki
Bizim eksiklerimiz konusuna lafım yok ama Bjk kadrosundan da çok ileri çıkar yanımız yok bana göre. Bir kere bizim oyuncularımız çok özgüvensiz halde, Beşiktaşlılar ise çok özgüvenli, bunda şampiyon olmalarının ve istikrarlı bir yönetimin etkisi var.
Hazırlık maçı üzerinden zaten konuşmak yersiz ama Beşiktaşı zaten bahsettiğin adamlarla Ghezzal ve Aboubakar öne çıkardı zaten bu tarz öne çıkan adamların yanına refakatçiler koyarsn bir şekilde yürütürler seni.
------------Muslera/Yerli kaleci--------'
----Boey---Nelson-Marcao-Pva
----------'-----Berkan-Gedson----'---
----Diatta----- Cicalcu----Kerem/Baris
----------------Halil/Muhammed
Inşallah skorer yaratici sağ kanat almamak gibi bir aptallık yapmayizAhh o sol tarafta Babel/Arda gormesek.. Keremín en etkili oldugu yer ancak eldeki veteranlardan sira gelmiyor. Bilmiyorum nasil kurgulanacak ilk 11 ama Babelí yine goruruz.
3 metreden golü atacaksın aslanım
Inşallah skorer yaratici sağ kanat almamak gibi bir aptallık yapmayiz
Hocam ezdik geçtik daha bikaç ay önce, şuan delicesine eleştirdiğimiz Fatih hoca ile.Su besiktas takiminin hocasini Terim yap su kadro kalitesi ile demirspor bize 3 4 tane sallar kadro ne kadar kotu olursa olsun adamlar kolay gol yemeden macta kaliyor ve josef topal nkoudu necip gibi kazmalarla topa hakim olabiliyorlar derslik bir konu ya sergen cidden cok iyi hoca yada ben futbolcudan anlamiyorum
kesakbaba dan Transfer duyum var mi?
3 metreden golü atacaksın aslanım
Şeytanın bacağını kıracaksın merak etme, sana güveniyoruz Momooo
Onyekuru yorum yapmış fotoya
:red:Onyekuru yorum yapmış fotoya![]()
Bi ise yara mustafa
puuuuBi ise yara mustafa
Şuan dikkatimi çekti St Johnstone'un penaltısında top adamın eline çarpıp avantaj sağlamıyor mu ? Yani penaltı kararı yanlış bence.