Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Ah hayallerde olmasa...5 transfer yaparız. Stoper, Gedson, Aliou Dieng, Morutan, Halil....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah hayallerde olmasa...5 transfer yaparız. Stoper, Gedson, Aliou Dieng, Morutan, Halil....
:red:Fanatik yasak
KaleciKerem ve Taylan'ın yerleri garanti de 3.'ü yerliyi bulamadım bir türlü en büyük aday Berkan kutlu diğer taraftan Barış Alper Yılmaz nasıl çıkar Kerem gibi olursa inşallah o da diğer kanatta oynayabilir onun dışında Aytaç da dahil başka bir yerli oyuncumuz yok ilk 11'i hak eden Ozan Kabak'ı kiralayabilsek ya da Kaan Ayhan'ı alabilseydik iyi olacaktı ama zor sanırım en olası transfer Halil Dervişoğlu'nu tekrar kiralamak ve forvete Mohammed ya da Diagne'nin yanına koymak olur 3. Yerli olarak
Bunlar gelsin benden sana tesislerde kahve5 transfer yaparız. Stoper, Gedson, Aliou Dieng, Morutan, Halil....
ben ozan tufanin turkiye liginden baska bir ligde yapabilecegini dusunmuyorum tipki badounun yapamadigi gibiBadou konusu...
Ozan Tufan çok iyi orta saha deyip Badou kötü diyorsanız tutarsız.
Ozan Tufan vasat deyip Badou çok iyi diyorsanız tutarsız.
Ozan Tufan vasat altı, Badou vasat altı diyorsanız tutarlı.
İkisinde de pas kalitesi yok ikisi de dribblingleri ve efor kaliteleriyle öne çıkıyorlar. İkisi de ceza sahasına sokarsan skor üretebiliyorlar.
Vizyon yok, oyun görüşü yok, pas kalitesi yok ama sırf fizikleri sayesinde çift haneli bedeller elde etmeleri olası çünkü dünya futbolunda bu da çok önemli artık.
Bana da lütfenBunlar gelsin benden sana tesislerde kahve
ZajcGecen fenerin 4 milyon acigi var deniyordu. Simdi 5.350 oldu? Kesin satilacak isim var mi?
Ozan icin 15 milyon euro bekliyorlarGecen fenerin 4 milyon acigi var deniyordu. Simdi 5.350 oldu? Kesin satilacak isim var mi?
Keske ben bu adama hayranim tutmama imkanida var ama denenmeli cok ozel oyuncu q7 performansi cikabilir tutmazsa genc oyuncu zarat etmezsin
Luyinin son senesi değilmi, yazın bedavaya gider elimizden 8 milyon çöp olacak8 milyon baydık luyi gibi stopere, hemen bir milyona verecek insanlar var, evet bu gidişle ajax olacağız, bir 3 sene daha verin ordan.
İyi mi peki bunlar ? Ne dersin,kümede kalmaya calismaya devam mı yoksa ?Melo Trimble, Dee Bost ve David Kravish alındı, yerli statüsünde Göksenin, Eray takımda kaldı, Canberk, Rıdvan, Ege Arar transfer edildi ve Okben ve Sadık Emir Kabaca için uğraşılıyor , 2 veya 3 yabancı daha planlanıyor