Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem ve Taylan'ın yerleri garanti de 3.'ü yerliyi bulamadım bir türlü en büyük aday Berkan kutlu diğer taraftan Barış Alper Yılmaz nasıl çıkar Kerem gibi olursa inşallah o da diğer kanatta oynayabilir onun dışında Aytaç da dahil başka bir yerli oyuncumuz yok ilk 11'i hak eden Ozan Kabak'ı kiralayabilsek ya da Kaan Ayhan'ı alabilseydik iyi olacaktı ama zor sanırım en olası transfer Halil Dervişoğlu'nu tekrar kiralamak ve forvete Mohammed ya da Diagne'nin yanına koymak olur 3. Yerli olarak
Kaleci

Badou konusu...

Ozan Tufan çok iyi orta saha deyip Badou kötü diyorsanız tutarsız.

Ozan Tufan vasat deyip Badou çok iyi diyorsanız tutarsız.

Ozan Tufan vasat altı, Badou vasat altı diyorsanız tutarlı.

İkisinde de pas kalitesi yok ikisi de dribblingleri ve efor kaliteleriyle öne çıkıyorlar. İkisi de ceza sahasına sokarsan skor üretebiliyorlar.

Vizyon yok, oyun görüşü yok, pas kalitesi yok ama sırf fizikleri sayesinde çift haneli bedeller elde etmeleri olası çünkü dünya futbolunda bu da çok önemli artık.
ben ozan tufanin turkiye liginden baska bir ligde yapabilecegini dusunmuyorum tipki badounun yapamadigi gibi

Artık bir kadro yapmanın zamanı geldi.

Muslera
Sacha - Nelsson (kaan) -- Marcao (alpaslan) -- pva

Gedson (Taylan) --- Berkan(Dieng)---Cicaldau

Morutan (Oğulcan)---MM---Kerem(Barış)

Allah rızası için önce hücuma takviye. Türkiye liginde stoper çok önemli değil. Bir tanesi iyi olsun, yanındaki idare etsin yeter. Biz bazı maçlara sarhoş gibi çıkan Donk'la şampiyon oluyorduk nerdeyse bu sene. Golü kim atacak bizde o önemli. Mesela tek tek yazsak kaç gole ulaşırız ?

Mostafa - 15 (Formunu bulursa)
Diagne - 12
Kerem - 10
Babel - 8
Kılınç - 5
Akbaba - 5
Falcao - 5
Feghouli ?
BAY ?
Cica - 10 ?
Taylan + Berkan + Aytaç + Arda - 10
Marcao + Luyi - 5
Diğer - 5

Bu yaptığım tamamen suya yazı yazmak gibi tabi bu ama şu rakamlar çıksa tüm kulvarlarda 90 gol ediyor. Bu 90 golün 20 tanesi Avrupa ve Türkiye kupası desen geriye 70 gol kalıyor. 70 gol bizi mümkün değil şampiyon yapmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt