Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkisi de genç yontulabilir ama cicaldau da klasik bir 10 olmadığı için pressi ordan da başlatabiliriz
Vallah 3-5-2 gibi oynanması zor bir sistemi denedi Fatih hoca. Bu sistemi dener inşallah. Bu sistem bende Rakip stoperleri ve liberosunu oyuna sokmamayi amaç edinen bir düzen veriyor.

Bir kisım terimci tayfa da muslerayi niye koruyosunda mohamede salliyosun hocam dedi.hocayi seven ve destekleyen,agir elestirenlere karşı cikanlardanim ama yaptigi ayıptı.herhalde düşündükleri sahaya sonuc olarak yansimayinca ve bireysel hatalar maclarin onune gecince muhakemeyi dogru yapamadi
Zaten takımdaki iyi oyuncular öyle antrenmanla filan geriye gitmiyor. Hocanın taktiğinde antrenmanında değil problem. Zamanla herkes böyle böyle mental problemler yaşıyor.

Simdi birazda gercekler yani ne kadar malun sahis hater oldugumu biliyorsunuz

Ve bu iliskinin devam etmeyecegine %99,9 eminim o 0.01 oranda gecmisi hatirina verdim
Sorunun tamamen zihinsel olduguna inandigimdan olmayacak ne yazikki insallah yanilirim ama zor

Ama giderayak ilk defa Galatasaraya bir kiyak yapip gidecek galiba

Bjk transferlerine bakin alex, godin, ghezzal, dzeko fln :))))) komedi lan yemin olsun biz alsak isyan cikartirdim

Sadece alexe birsey demezdim cevresini genclerle doldurma sartiyla ki onda da soru isaretlerim var 6 aydir top fln oynamamis

Ts transferlerine bakin yine ayni yasli moruk doldurdular

Fb suana kadar anadolu topculari aldi onlarda buyuk hata

Biz ilk defa hayalini kurdugum genclesme operasyonuna giristik

Kisa vadede rakipler guclu olur ama uzun vadede dogru bir teknik ekip ve genc bir futbolcu toplulugu ile ortaligin feristahini patlariz

Vu genclesme operasyonunun kirilma noktasi yaslu dedeleri yollamak olacak

Eger bu yaz yollayabilirsek sampiyon olabiliriz yollayamazsak olamayiz denklem cok basit cunki ileri hat komple dedelerden olusuyor ve tum takim keremin ayagina bakiyor

Birde gedson cok cok cok onemli

Vallah 3-5-2 gibi oynanması zor bir sistemi denedi Fatih hoca. Bu sistemi dener inşallah. Bu sistem bende Rakip stoperleri ve liberosunu oyuna sokmamayi amaç edinen bir düzen veriyor.
İşte onun için de hakan gibi elmander gibi forvetle oynuyordu hoca. Dediğin gibi şimdilerle olmaz gibi

Ertan bizimle ilgili hic birsey bilmiyor galiba

gedson icin ugrasiliyor

halil icin ugrasiliyor

hoca caner'i istemiyor

gedson ve halil'i istedigimizi hoca da baskan da dile getirdi, hoca Caner'i düsünmedigimizi basin toplantisinda söyledi

Cica defans dizilişinde ortasahayı kapatabilecek özellikte bi oyuncu gibi. Ama olmazsa olmaz Gedson. O kesin olmalı. ve Halil tipi bir forvet
Direkt o ikiliyi alip, terim de adam akilli isler yaparsa rakiplere gg zaten. Bu sene sampiyon olmazsak bile gelecek 3-4 senede herkesi yok ederiz

ben igor tudorcuydum adamın hakkı yendi ahı var kimse GALATASARAYIN sahibi değil

Bir Türk takımının en yüksek bonservis geliri ile sattığı bek kimdi benim hatırladığım Alex Telles'i 7 milyon euro civarı Porto'ya satmıştık o zamanın parası ile sonra Alex Telles Porto'dan Manchester United'a 17 milyon euro'ya gitmişti.

Bana sorarsanız bu Sacha Boey gerçekten o potansiyelde bir sağ bek daha 20 yaşında Fransa U-21 milli takım oyuncusu 1 maçla belli olmaz ama bence tutarsa ki tutma ihtimali çok yüksek 20 küsür milyon eurolara Avrupa'nın büyük takımlarına Türkiye için rekor bedelle satabiliriz satmazsak bile rahat bir 15 yıl sağ bek aramayız gözümüz arkada kalmaz. Çok doğru bir transfer. Emeği geçenler sağolsun işi gerçekten biliyorlarmış. Aynı performansı diğer mevkiler için de bekliyoruz özellikle orta saha ve sağ kanada.

aynen o ppye koyduğun şahıs bakalım stadda yenilgilerden sonra kalabilecekmi ?
E617Y81XMAAL0i2.webp

ara ara geldiğini kanıtladığın için teşekkür ederim.

adam gelip 40 sene öncenin futbolunu oynatan hiç bir taktik bilgisi olmayan adamı övüyor beni hoca adayım ralf ragninck igor tudor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt