Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim bonusları + maaş başıları + imza paralarınıda ekledim hala FT savuculuğu yapmayın şurda adam falcao yu savunuyor
kardeşin falan değilim, kimseyi savunduğum da yok. terim ile konunun zaten hiç alakası yok. yazdıkların da doğru değil.

ilaveten kaç gündür ilginç mesajlar atıyorsun, birilerinin yolundan ilerleyeceğim diye mi yapıyorsun yoksa fake misin bilemem.

Bu yaz tum hamleler yapilacak gibi. Stoper alinmasin diyorsunuz ama belki butcemiz yuksek. Belki Luyindama ve Cagne satilacak. Bu yaz tum hamleleri yapip AL gruplarina kalmaliyiz ve puan kasip seribasi olmaya calismaliyiz. Seneye sampiyon olsak da eleme oynayacagiz. Guncel istek listem.
Halil
Kaan
Gedson
Morutan
Ve Boey tarzi ucuz orta saha + solbek

kardeşin falan değilim, kimseyi savunduğum da yok. terim ile konunun zaten hiç alakası yok. yazdıkların da doğru değil.

ilaveten kaç gündür ilginç mesajlar atıyorsun, birilerinin yolundan ilerleyeceğim diye mi yapıyorsun yoksa fake misin bilemem.
ben stada gittiğimde fatih terim istifa diyeceğim tek galatasaray var kimseye biat etmedim etmem mesajlarıma bakılsın 2 senedir terimi sürekli eleştiriyorum gitsin diyorum

2 adam akilli yardimci alsa her sey ok olur. Saha disi icin yönetim baya iyi su an cünkü
Hoca hala iyi bir yönetimin iyi bir ekip işi olduğunun farkında değil. Bu yaşa kadar farketmeyen de bu yaştan sonra farkeder mi bilmiyorum.

brentford geçen sene uzun süre tek forvet oynadıktan sonra sonlara doğru çift forvete dönmüş

toney garanti oyuncuları

çift oynamaya başladıktan sonra toney-forss ikilisi oynamış.

bir de halil var

başka forvetleri yok

bu tabloda halil forma şansı bulamasa bile elden çıkarmak istemeyebilirler.
Hazırlık maçlarındaki diziliş ne

ben stada gittiğimde fatih terim istifa diyeceğim tek galatasaray var kimseye biat etmedim etmem mesajlarıma bakılsın 2 senedir terimi sürekli eleştiriyorum gitsin diyorum
ilginç bir karaktersin gerçekten. yalan yanlış yıllık ücretler yazdığın için seni uyardım, konu nasıl buraya geldi 3 mesajda gerçekten hayret verici.

Genelde eski üyelerin karşıdaki üyeyi kişkirtmak için kullandığı ceza gerektirmeyen masum kelime ''uza'' sanırım.Bence bu kelimeyi değiştirelim ya da neyse ben uzayayim.:)Yazmayin şunu yahu çok itici geliyor.
yaşı küçük abisi onun tahammül göstermek gerek.

ilginç bir karaktersin gerçekten. yalan yanlış yıllık ücretler yazdığın için seni uyardım, konu nasıl buraya geldi 3 mesajda gerçekten hayret verici.
sinirli ve gerginim takımın ve ülkenin durumlarından dolayı 4-5 sene önce drogbaları snijderleri izlerken cica aytaç maytaç izliyoruz

hadi git şimdi twitterda fatih terime babama diye klipler hazırla
:asd:
harbi akıl fitil olsa almazsın

ayrıca burdan tff ye sallayım bu tff nin yabancı kuralı türk futbolunu bitirecek ve bu adamların istifa etme niyetide yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt