Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan Cicaldaudan daha genç ve daha gelecek vaadediyor. Becalli'nin Cicaldauya 6.5 milyon verdiğimizi gördükten sonra Morutanı 5 milyona falan mı bırakacağını sanıyor bizimkiler. Önce Morutanı almaya çalışsaydık emin olun 7 milyona falan biterdi o iş ama şuan mümkün değil açıklamalara bakarsak. Başkan doğrusunu yaptı bu saatten sonra onlar indirime gitmek zorunda çok göndermek istiyorlarsa.

Romanya pazarında olmamızın maliyet dışında ödeme planı ile ilgisi olduğunu düşünüyorum.Limitler nedeniyle peşin ödeme yapamıyoruz ancak seneye Falcao,Feguli,Babel gibi oyuncuların sözleşmesi bitiyor ve totalde 12m.euro limit açılıyor.Biz de vadeli bir ödeme planı ile bu pazardan transfer yapmayı planlayarak hem limitleri hem de ödeme planını dengede tutarız kanımca...
İkinci olarak da Benfica Gedson'u neden şimdi bırakmıyor? Benfica Gedson'u her halükarda bu sene gönderecek, öyleki oyuncuyu kendi bölgesinde bile oynaymiyorlar.Ancak Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacakları için özellikle Covid-19 sürecinde kadroyu geniş tutma anlayışları var.Sonuçta toplu bir karantina süreci grupları tehlikeye atar.Herkes bizim gibi plansız, hazırlıksız değil! Nihayetinde eleme maçlarından sonra gönderirler diye düşünüyorum.

Olayin özeti su aslinda

Morutan’i aylardir takip ediyoruz ve ilgileniyoruz

Cicaldau transferinden Sonra da yazmistim,rumen piyasasina girdiginiz zaman ve yüksek bir bonservis bedeli ödediginiz zaman karsiniza farkli opsiyonlar da cikiyor

Bu yuzden oyuncuyu bize pazarlamaya calisiyorlar yani

Gecmiste bunun örnekleri cok oldu,en Son hatirladigim Anderlecht stancui’yi transfer etti Daha sonra menajerler bir sekilde ayni transfer dönemi chipciu’yi de getirdiler Anderlecht’e

Oyuncuların değeri genelde transfermarkete yakın olur. 2.8 eden bir adama nasııl 10 istiyorlar anlamıyorum.

Oyuncunun alternatifi illaki vardır eğer yüksek bulduysak neden alternatif kovalamıyoruz ki.

Teknik ve genç sağ kanat dünyada eminim sadece Morutan değil.

Milli takım mevzuna takılıyor da Berkan Kutlu mesela milli olmamış. Hatta Trabzondaki Berat ön libero da olmamış. Yani bu adamların peşine düştük sorun olmadı da Morutan mı sorun ?

Ama transfermarket değeri 2.8 en fazla 5 verilmeli. Mesela çiöçildau 6.5'tu yani tam değerine aldık.
Berkan kutlu kaç para,berat kaç para,Romanya milli takımı ile Türk milli takımında oynayan futbolcuları nasıl kiyaslarsin ki.juventus,Leeds,marsilya,interde oynayan adamlarımız var.berat ve Berkan parasına alacaklarsa alsınlar morutani.Fazlasi zarar olur.

Ya anlamadığım neden bir isme takıldık. Morutan mevkisi ofansif oyuncu. Ben bir tane isim duymadım o bölgeleriçin. Gedsonun bile alternatifini duyduk. Morutan olmuyosa hemen kalk masadan geç diğer genç oyuncıya gibi kuzey ülkrlerde vs tonla vardır böyle oyuncular.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su arena isi ne oldu? Ne zaman bitiyor cim isi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt