Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan Cicaldaudan daha genç ve daha gelecek vaadediyor. Becalli'nin Cicaldauya 6.5 milyon verdiğimizi gördükten sonra Morutanı 5 milyona falan mı bırakacağını sanıyor bizimkiler. Önce Morutanı almaya çalışsaydık emin olun 7 milyona falan biterdi o iş ama şuan mümkün değil açıklamalara bakarsak. Başkan doğrusunu yaptı bu saatten sonra onlar indirime gitmek zorunda çok göndermek istiyorlarsa.
Cica Morutan'dan daha önde bir oyuncu. Ligin en değerlisi seçilmiş, 3-4 senede çok üst düzey performans vermiş biri. Şu ana kadar okuduğum her yerde de Cica için Morutan'dan daha olumlu konuşuyorlar ve aralarında da 2 yaş var. o yüzden Cica 6.5'sa Morutan'da aşağı yukarı aynı bedele bitirilebilir.

E7pR8_lWYAI0zsv

tam vazgeçmiştim ki morutanyadan mahmutu dinleyip videoyu da izleyince fiyatı revize ettim:crushed: 5 milyondan--- 7 artı bonus 500 bine çıktım.. yeter bekali yeter.. işin şakası bir yana bir pozisyonda 2-3 kişiyi pazara gönderip ince pasları çok iyi atıyor. bu adam rodrigues, bruma, onye gibi değil ileri uçta serbest oynayacak bir tip.. driblingini herkes övüyor. bunu mo'nun arkasında serbest oynayatacan paran yoksa berkan-çik yapacan.. kerem de zaten koşan bir çocuk açıkta..diğer açıkta defansa yardımcı biri olursa iyi takım olur. tabi hariri, gedson falan olsa seviye atlarız..

tam vazgeçmiştim ki morutanyadan mahmutu dinleyip videoyu da izleyince fiyatı revize ettim:crushed: 5 milyondan--- 7 artı bonus 500 bine çıktım.. yeter bekali yeter.. işin şakası bir yana bir pozisyonda 2-3 kişiyi pazara gönderip ince pasları çok iyi atıyor. bu adam rodrigues, bruma, onye gibi değil ileri uçta serbest oynayacak bir tip.. driblingini herkes övüyor. bunu mo'nun arkasında serbest oynayatacan paran yoksa berkan-çik yapacan.. kerem de zaten koşan bir çocuk açıkta..diğer açıkta defansa yardımcı biri olursa iyi takım olur. tabi hariri, gedson falan olsa seviye atlarız..
Mahmut kim yav

Çevir kazı yanmasın Roşu. Morutan gs'de %99 falan paylaşıyordun heyecanlı heyecanlı
O zaman biz bunu alırız veya almaya yakınız. roşu demiş ki ben de daha azına bitecek iması oldu. Muhtemelen 5-6 verdik. Başkan 8-9'a biter mi diye yokluyor.

Tahminim 6.5-7 bandına 1-2 güne biter.

Veya Galatasaray 4-5 oyuncuyla daha ilgileniyor. En uygun fiyatlısını birden açıklayacaklar.

Cicildau yerine normalde Stanciu ile ilgileniyorduk bunda da benzer bir şey olabilr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt