- 1 Ağustos 2009
- 47.010
- 49.307
- 4.878
Talebiniz değerlendirmeye alınmıştırTransferlerin çabuk gelmesinin tek yolu var.
Bana 1 hafta ban atın, gecen ban yedim 3 transfer geldi.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talebiniz değerlendirmeye alınmıştırTransferlerin çabuk gelmesinin tek yolu var.
Teşekkürler, her şey Galatasaray için.Talebiniz değerlendirmeye alınmıştır
7 transfer daha gelecek hemen hemenAcele etmek lazım. Ts iyi kadro kurdu, Bjk belli ki kuracak Roiser, Ghezzal, Teixeira vs. dekren. Fb de 2-3 transfere iyi kadro kuracak. Karagümrük, Adana Demir ve Başakşehir de kağıt üstünde iyi. 1-2 tane daha süpriz takım da çıkar. Bu sene baya zevkli olacak lig ama bizim kadromuz hala baya eksik.
bjk de souzayı aracı yapmış. bizim transfer etmemiz zordu.şu teikşeira ile bizimkiler hiç ilgilenmeldiler bizim takıma çok iyi olurdu bence. pırpır forvet arkası savunma oyuncularını çok bozan gole çok yakın bir adam. Moyu çok rahatlatırdı.
Fatih’ten de kötüFt volkan babacanı istiyomuş kaleye
World Reputation çok yüksek orda Sen izlersin belki ama dünyanin bütün scoutlari izliyor orayi. Sana meyve düsmeden gidiyor oyuncularBen olsam sırf Fransa 2. Ligi icin özel scout görevlendirirdim . Maden orası
Senin niye 3 tane daha ekstra hesabin var onu soylermisin? Sonra istersen atarim 1 hafta yine sorun degil.Transferlerin çabuk gelmesinin tek yolu var.
Ft volkan babacanı istiyomuş kaleye
Renktaş benim iki hesabim var. Bir tanesi bir mod bana ömür boyu ban attı sonra kaldırmayı unuttu.Senin niye 3 tane daha ekstra hesabin var onu soylermisin? Sonra istersen atarim 1 hafta yine sorun degil.
Dediğim gibi Teixeira Bjk olunca hemen övmeler başlamış. Biz alsaydık ilk cümle "16-7 aydır boşta bu oyuncuya enden hiç bir kulüp bu kadar zamandır ilgilenmedi" olurdu.

Allah korusun . Kaleci demeye bin şahit lazımFt volkan babacanı istiyomuş kaleye
Cica burdakilerin söylediğine göre iliçle misimovic karışımı bişeymiş2 ay sonra kim aldı lan bu rumenleri düdüklettiniz bizi diye birbirimize girmeyiz inş.
Morutan'ı almak 2-3 m eu ya okey ama 5 m üstü bile Galatasaray hainliğidir.
Rumen ligi bizim alt lig seviyesinde yeter artık uyanın
Cic Rumen tarihinin en yüksek bonservisli 7. oyuncusu olmuş bu demektir ki Avrupa'da Rumenlere dönüp bakan yok öptürmeyin bizi