Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------------Günok
Rosier - Vida - Godin* - Rıdvan (Transfer)
-------Josef - Salih - Atiba
---Ghezzal - Akpom* - Texeira*

fena takım kurmuyorlar.

Herkes bir iki videoya takılıp gidiyor olmayacak isimlere ne paralar veriliyor yada adı geçiyor, aldık yada alıyoruz diye kimse yermiyor 3 kuruşluk adamlara beş kuruşluk değer veriliyor, bu sezon hocanın bence bizd ki kariyerinin son sezonu olur, tüm yatırımlar tombala isimlere, geçende yazdım ortalık ayağa kalkıyor, ne Morutan 8-10 eder nede Cicaldau 6.5, Gedson'a bas parayı, Paulinho'yu al getir, Ghezzal istediğiniz kadar kızın ligin MVP'siydi ne vereceği belli Ozan KABAK Kaan AYHAN gibi ligin en iyi yerli isimler vs ama hep yanlış isimler yada tombala isimler, kafasında bizi bitirmiş futbolu bitirmiş gönderilemeyen isimler vs vs

Muslera
Kaan Ozan Marcao Kurzawa
Taylan
Ghezzal Gedson Paulinho Kerem
Mostafa

Yapılabilirdi, kilit isimlerin Paulinho Ghezzal Gedson gibi ne vereceği belli olan isimlerin olurdu.

Muslera
Boey Luyindama Marcao Pva
Taylan Berkan
Morutan Cicaldau Kerem
Mostafa

Olacak olan, Morutan Cicaldau'nun eline bakarız artık, tutmazsa ki bence büyük ihtimal başarısız olacaklar ki normal adamlara Messi Hagi muamelesi yapanlar var beklentiyi olmayacak yerlere koyanlar var(geçen fiyatlar yönetiminde aynı düşündüğünü delalet eder), sene sonu eller havaya oluruz.​

------------Günok
Rosier - Vida - Godin* - Rıdvan (Transfer)
-------Josef - Salih - Atiba
---Ghezzal - Akpom* - Texeira*

fena takım kurmuyorlar.
Bu orta sahayi sampiyonlar liginde çiğ çiğ yerler.ghezzal ve texeira da dönen topları kapacak mucadeleci adamlar değiller.bu kadro yazıli olarak güzel gözüküyor ama sahada başarılı olacagini sanmıyorum.

Dediğim gibi Teixeira Bjk olunca hemen övmeler başlamış. Biz alsaydık ilk cümle "6-7 aydır boşta bu oyuncuya enden hiç bir kulüp bu kadar zamandır ilgilenmedi" olurdu.
Bu bir veri değil yahu.Adam fazla para kazanmak istiyor normal olarak son sözleşmesi olduğu için.Adamjn istatistikleri ortada ne oynadığını da herkes biliyor.Net iyi adam.Bu ligde iki haneli gol ve asist yapacağıni öngörmek çok zor değil.Herseye mok atmayalım.Haaa verilen parayı elestirirsin ona eyv.ancak bu Texeira'nin kaliteli futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez.

Mesut Özil'de iyi topçuydu Radamel Falcao'da bu yüzden Alex Teixeira transferi beni zerre endişelendirmedi. Artık sahada ismin oynamadığına emin oldum bu yüzden genç ve formda oyuncular çok daha tehlikeli olur. Beşiktaş'ın Rosier dışındaki transferleri tamamen günü kurtarmaya yönelik gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt