Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam sagbekimiz ve Cica tam kapalı kutu İnsan yorum bile yapamiyor
Rumen futbolseverler bayağı dürüst davranıyor ya oyuncular hakkında ki bilgi paylaşımında. Onların yorumundan yola çıkarak Cicaldau'da pişman olacağımızı hiç zannetmiyorum..

Gençleşmek filan güzel şeyler bende destekliyorum ancak başarı kazanmanın zorunlu olduğu takımlarda her yıl 2-3 tane gelecek vaadeden genç biraz kapalı kutu adamlar alabilirsin.Komple takımı böyle kapalı kutu adamlar ile kuramayiz.2-3 tane net,ne vereceği belli,kendini ispatlamış adamda almalıyız.
İmza.

3-4 mesaj yazdım bu konu ile ilgili okuyup yorumlarsan memnun olurum. farklı birkaç kişinin mesajına yanıt vermeyi amaçladın galiba şu anda gezzal ve godinden bahsetmedim 1.-- tekşera ya da benzer profilde bir oyuncunun bizim için faydalı olacağını düşünüyorum 2.
Ben bir kisiye hedef almadim texeria yi nin son 3 yilda tek macini 90 dakka izleyen insan sayisi kactir yetenekli ama adamda fizik bitmis son yil videolarina bakinca belli bile oluyor fizik olmayinca olmuyor koca mesut ozil ne hale geldi geneldr forumda gercekten cok besiktasli var %20 uzeridir

Bütün takımların kadrosu ve sistemi netleşsin öyle ligde sıralamayı yorumlarız.Biz maalesef şu an sistemi işletecek orta saha (Gedson), sprinter-skorer kanat (Onyekuru)ve oyun kuran yetenekli bir kanat (Morutan) vb. türevleri oyunculardan eksiğiz.Berkan hamlesi yabancı sınırı nedeniyle kritik bir hamle olurken şu durumda takım olarak hazır ekipler Trabzonspor ve BJK gözüküyor.FB sistemle oynayıp zar atarken (Ozan giderse çözülür onlar da) bizim yarışta olmamız için önce temel transferleri yapmamız gerekiyor.

AB872CE4-F4F8-4DD1-B276-2ACD97A625EB.webp

Duman beyin gsc ahalisine selam ver gençlik.Fb ve Bjk’lilere de özel selam söylüyor.

arkadaşlar daha geçen günlerde psv yi gördük oradaki kadrodan 4 isim say desek kimse bilmez yani artık geçmişe değil geleceğe para vermek lazım sim texiera godin shakiri vb adamlar konuşuluyor hiç akillanmayacakmiyiz Falcao babel feghouli isteyen istediğini alsın biz genç adam alalım bakin Falcao feghouli babel şimdi ancak uste para verip göndereceğiz peki maaşı düşük genç oyuncu olsa en kötü aldığın fiyatın yarısına yine satarsın tutarsa o zaman psv olursun ajax olursun artık biraz sabır 2 şampiyonluk geldi 4 yılda ve gelen paradan fazlası sadece bu adamlara gitti ve hiç dönüşü olmayacak boey cicaldau Berkan morutan barış Alper kerem bunlar hiç bir zaman zarar değil gaza gelmeyelim

Teixera yıllık 899 Bin TL alacak ve yaşı da 12 . Ghezzal önü açık 7 sene daha katkı verir , maaşı 333 lira. Buradaki Süper zekalar neden biz alalım diyor anlasanıza.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk 11’de Marcao, Boey, Berkan, Cicaldau, Mostafa, Kerem/Baris gibi 25 yas alti oyuncular var, bu oyuncularin yanina bir kac tecrubeli oyuncu sart. Sag kanada tecrubeli oyuncu almamiz lazim.

1-2 hafta önce Vidal haberleri vardı, keşke olsa. Gedson’un olmayacağını bilsek Paulinho’yu daha ciddi yoklardık bence. Sağ kanat için Ghezzal, Ounas, Lopez olabilir tecrübeli. Hoca belli ki sol ayak istiyor oraya, bu da alternatifleri düşürüyor.

Muslera ve PvA 11 için tecrübeli isimler. Sağ kanat değil ama stoper ve orta saha bulabiliriz bence. Maksimovic hala boşta, bir yoklasak keşke.

1-2 hafta önce Vidal haberleri vardı, keşke olsa. Gedson’un olmayacağını bilsek Paulinho’yu daha ciddi yoklardık bence. Sağ kanat için Ghezzal, Ounas, Lopez olabilir tecrübeli. Hoca belli ki sol ayak istiyor oraya, bu da alternatifleri düşürüyor.

Muslera ve PvA 11 için tecrübeli isimler. Sağ kanat değil ama stoper ve orta saha bulabiliriz bence. Maksimovic hala boşta, bir yoklasak keşke.
Paulinho imzaladı mi bir yerle?

Iddia ediyorum bu forumda ki gizli tinerci sayisi Galatasarayli sayisina yakindir adamlar kimi alsa yere goge sigmiyor texeria ghezal ve texeria bize gelse hesap makinesi elinde karakok alip turevini hesapliyorlardi

Ghezalin adi bizimle gecerken istemeyenler simdi muthis transfer diyor pes

Yahu reis sende texeriayı biz alsak muhakkak savunacak birşeyler bulurdun.
artık şu yorumlardan vazgeçin.üç tane adam texeriayıyı övüyor yok taraftar böyle yok taraftar şöyle..

Sadece burada değil medyada heryerde geçen sene bjkye bk atılıyordu,şampiyonluk iddası en zayıf takım denilip dalga geçiliyordu.Adamlar öyle veya böyle ligin en iyi oynayan takımı olarak şampiyon oldular.Hakemler biraz adil olsa belki biz olacakdık. Ama bu durum onların iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Şu forumda artık bu tarz yorumlar gerçekten baydı.Bırakın arkadaş insanlar kurallar dahilinde istediği yorumu yapsın. Varsa karşıt bir görüşünüz alıntı yapar güzelce açıklarsın.

Bu çapsız bjknin senelerdir transferde yaptığı doğru hamleleri gördükce ben bizim başımızdakilerden nefret eder hale geldim.Tabiki onlarında çok kötü transferleri olmuşdur.Ama genel olarak son senelerde bizim çok önümüzdeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt