Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar uefa konfederasyon liginde bile takimini tasiyamamis hatta penalti kacirarak takiminin elenmesine sebep olmus morutan bize ne kadar fayda sağlayabilir.yanlis mi dusunuyorum

Marcao bayağı önemli bir oyuncu reis. 15 falan teklif gelirse tabiyki satmak lazım ama, 7-8'e gidecek bir kardeşimiz değil. Kendisinin yanına bir Ujfa, bir Pope bulabilirsek, çok acayip şeyler izleyebiliriz bence.
Kesinlikle katılıyorum renktaş bende Marcao'yu çok beğeniyorum yanında Kjaer gibi lider ve dominant bir stoper olsa acayip işler yapar. Ama iyi bir teklif gelirse Abram ile yerini bir nebze doldurabiliriz.

Artık her sene 10 oyuncu transferi göndermeye çalışma muhabbetleri çok sıkıyor transfer politikamız isim üzerine yoksa gelecek üzerine mi olmalı?
Reis bu keyif için yapılmıyor ki.
Her sene kötü transfer dönemi geçirirsen,kötü oyuncular alırsan doğal olarak her sene bu şekilde revizyon yapılır.

Atiba 38, Topal 35, Lens 33, Josef 32, Welinton 32, Vida 32, Nsakala 31, Douglas 30.

Üzerine 32'ye girecek Teixeira ve 36 yaşındaki Godin'le ilgileniyorlar ama eleştiren 1 tane yorumcu gazeteci göremezsiniz. Yatın kalkın Cicaldau.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Serhat önemli olan gazetecilerin ne dediği değil ki. Onlar rüzgar nereden eserse oraya yöneliyorlar.

Bjk ligde kötü sonuç alsın, demediklerini bırakmazlar. Bjk CL parasına güvenip kumar oynuyor. Biz ise geleceğin kadrosunu kurmaya çalışıyoruz.

Sorunumuz ise eksikler ve gitmeyen pahalı futbolcular.Onlar gitmeden eksikleri tamamlayamiyoruz

Reis bu keyif için yapılmıyor ki.
Her sene kötü transfer dönemi geçirirsen,kötü oyuncular alırsan doğal olarak her sene bu şekilde revizyon yapılır.
Orası öyle de kiralık yaşlı çöplüğü oldu demiyorum 19 yaş ama ümit milli oyuncular ve kaliteli genç yabancı alınırsa futbol kendini toparlar ben ilk defa bu sene biraz umutlu oldum bu konuda inşallah gönlümüze göre olur

arkadaslar uefa konfederasyon liginde bile takimini tasiyamamis hatta penalti kacirarak takiminin elenmesine sebep olmus morutan bize ne kadar fayda sağlayabilir.yanlis mi dusunuyorum
Yahu Emre Kılınç a-like ya da belki bir seviye üstü. 10 kaad kesinlikle verilmez.

Cic bayağı faydalı topçu mesela, yanlız o bile 6.5 fazla idi max 4 falan olmalıydı da neyse. Taksitli aldık diye vade farkı diyelim ona.

Hocam bizde 10 verelim demiyoruz ama en az 6-7 eder. Bu çocuk gelişime çok açık belli kalitesi var. Bizde atlaması gereken bir eşik var. Onu geçerse Türkiye’de tutamassın. Ben bu riske girilmesinden yanayım.
üstat ben bu herifin oynadığı son 2 maçın ilk yarılarını izledim

toplam 90 dakikalık bölümde tek olumlu hareketi geçen hafta her yerde gördüğümüz o nefis goldü.

o golü görünce heyecanlandım ama oyunda hiç bir etkinliği yoktu. üstelik herifler bu adamın geçen seneki iyi istatistiklerine rağmen yerine başka oyuncu almışlar. kendisini de kanattan merkeze kaydırmışlar. yani onlar da çok güvenmiyor kendi oyuncularına

bence 7-8 milyonlara daha iyi oyuncular alınabilir.

Beşiktaş tam bizim 2019-2020 sezonundaki kadromuza benzer şekilde gidiyor, Bizde şampiyonlar ligi var diyerek Seri,Lemina,Nzonzi,Falcao ve Babel gibi isim olarak çok büyük oyuncuları kadroya doldurmuştuk ama sahada görülen şeyin isimlerin büyüklüğüyle hiç alakası yoktu. Beşiktaş geçtiğimiz sezon oynadığı futbolun muhtemelen yanına bile yaklaşamayacak buda dursun burada. Şampiyonlar liginin büyüsüne kapılıp yaşlı ve son transferini yapacak isimleri kovalıyorlar ama bu işlemez. Teixeira,Godin ve Costa transferlerinin hepsini yaparlar umarım cidden bunu isterim.

Hacı gözünü sevim bana ahlak dersi verme.

Burası cami değil.

Sen işine bak ben işime bakarım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Rica etsem, bu muhabbeti keser misin lütfen?..Çoğumuzun kardeşi, eşi, yeğeni filan vardır FB-BJK lı olan ve bizim Galatasarayımızı sevdiğimiz kadar o takımlara tutkuyla bağlı olan. O tür lafların nereye gideceğini düşünmekten aciz misin?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt