İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.762
- 2.205
- 913
arkadaslar uefa konfederasyon liginde bile takimini tasiyamamis hatta penalti kacirarak takiminin elenmesine sebep olmus morutan bize ne kadar fayda sağlayabilir.yanlis mi dusunuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde kategori,Yahu bir katakulli cevirecekler zaten limit seyine kaç kere ağlayan adam maliyetli transfer yapıyorsa arkası hile hurda
Kesinlikle katılıyorum renktaş bende Marcao'yu çok beğeniyorum yanında Kjaer gibi lider ve dominant bir stoper olsa acayip işler yapar. Ama iyi bir teklif gelirse Abram ile yerini bir nebze doldurabiliriz.Marcao bayağı önemli bir oyuncu reis. 15 falan teklif gelirse tabiyki satmak lazım ama, 7-8'e gidecek bir kardeşimiz değil. Kendisinin yanına bir Ujfa, bir Pope bulabilirsek, çok acayip şeyler izleyebiliriz bence.
Reis bu keyif için yapılmıyor ki.Artık her sene 10 oyuncu transferi göndermeye çalışma muhabbetleri çok sıkıyor transfer politikamız isim üzerine yoksa gelecek üzerine mi olmalı?
Serhat önemli olan gazetecilerin ne dediği değil ki. Onlar rüzgar nereden eserse oraya yöneliyorlar.Atiba 38, Topal 35, Lens 33, Josef 32, Welinton 32, Vida 32, Nsakala 31, Douglas 30.
Üzerine 32'ye girecek Teixeira ve 36 yaşındaki Godin'le ilgileniyorlar ama eleştiren 1 tane yorumcu gazeteci göremezsiniz. Yatın kalkın Cicaldau.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Orası öyle de kiralık yaşlı çöplüğü oldu demiyorum 19 yaş ama ümit milli oyuncular ve kaliteli genç yabancı alınırsa futbol kendini toparlar ben ilk defa bu sene biraz umutlu oldum bu konuda inşallah gönlümüze göre olurReis bu keyif için yapılmıyor ki.
Her sene kötü transfer dönemi geçirirsen,kötü oyuncular alırsan doğal olarak her sene bu şekilde revizyon yapılır.
Yahu Emre Kılınç a-like ya da belki bir seviye üstü. 10 kaad kesinlikle verilmez.arkadaslar uefa konfederasyon liginde bile takimini tasiyamamis hatta penalti kacirarak takiminin elenmesine sebep olmus morutan bize ne kadar fayda sağlayabilir.yanlis mi dusunuyorum
üstat ben bu herifin oynadığı son 2 maçın ilk yarılarını izledimHocam bizde 10 verelim demiyoruz ama en az 6-7 eder. Bu çocuk gelişime çok açık belli kalitesi var. Bizde atlaması gereken bir eşik var. Onu geçerse Türkiye’de tutamassın. Ben bu riske girilmesinden yanayım.
Sol kanat yabancı sınırı ve bütçeden dolayı çok zor bence SergenHücumda skorer bir sol kanat ve bir sag kanat şart
1 senesi kalmış 1.2 maaş alıyor. İmkansız değil aslında ama iyi turnuva geçirdi. Sözleşme uzatırlar benceMilan Simon Kjaer'i satar mı acaba. Sözleşmesinin son senesiymiş.
Rica etsem, bu muhabbeti keser misin lütfen?..Çoğumuzun kardeşi, eşi, yeğeni filan vardır FB-BJK lı olan ve bizim Galatasarayımızı sevdiğimiz kadar o takımlara tutkuyla bağlı olan. O tür lafların nereye gideceğini düşünmekten aciz misin?..Hacı gözünü sevim bana ahlak dersi verme.
Burası cami değil.
Sen işine bak ben işime bakarım.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk