Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İliç
Şükür Karan

Lincoln
Nonda Şükür

Selçuk Melo
Baros Elmander

Sinayder
Drogba Burak

Feghouli Gomis Rodriguez​

Geride kalanları boşver, ki yine tabelacı oyuncularımız vardı. Şampiyon olduğumuz bu sezonlarda bir maça çıktığımızda, bu oyunculardan biri muhakkak tabela yapar güveni vardı mesela. Ki yapıyorlardı da. Şimdi Mustafa Muhammed var, ben kendisine çok güveniyorum hâlâ daha. Bu adamın sağına ve soluna iki besleyici ve skor da yapıcı hucumcu koysak, Barış ve Kerem'i de rotasyon yapsak, fena mı olur? Cic de duran toplari fena kullanmıyor. Arkaya bir Gedson ile mis gibi takım olurduk. Rakipler kimi istiyorsa alsın.

hoca olmuyor dedi üstat beklentiye girmemek lazım artık.
parayı bassan salarlar yine ama baya yüksek istiyorlar galiba. bjknin bonservisin %50si için 7.5m teklifini kabul etmemişler.

Son yazdığın kisma inanmıyorum açıkçası hikaye gibi bjk böyle bir para oneremez biz de oneremeyiz ..
Bakıyorsun benficada tonla orta saha var illa birilerini sepetleyecekler Ağustos 15 e kadar orta saha almazsak bil ki gedsoni bekliyoruz demektir..

8.webp

Son yazdığın kisma inanmıyorum açıkçası hikaye gibi bjk böyle bir para oneremez biz de oneremeyiz ..
Bakıyorsun benficada tonla orta saha var illa birilerini sepetleyecekler Ağustos 15 e kadar orta saha almazsak bil ki gedsoni bekliyoruz demektir..
Ertan Süzgün söylüyordu bugun onun yalancısıyım. Belgeyi gördüm flan diyordu

iyi topçu. hocanın basın toplantısında anlatırken girdiği hali gördün .d
7-8e bitiyorsa gelsin bitmiyorsa önümüze bakalım modundayım ben.

bu arada sola boupendza sağa morutan ne güzel olurdu.
bou-mo-morutan
cicaldau-berkan-harroui
Bekler ölür!..

Sakatlanma meyili olmasa direkt sağ ön için Shaqiri işte, ilgilenilebilir, 29-30 yaşında lider topçu. Ne vereceği garanti gibi. Son turnuvada da izledik. Tabi kendisi ligimize gelmek ister miydi o bir muamma.

Evet gördüm o haberi sana lafım yok Yusuf ertana inanmiyorum 😆
bana hikaye gibi geldi bjk rosieri zor aldı 2 ayda tutup da yarı bonservise 7.5 veremez diye düşünüyorum .. Bize itlik yapmak için masal uydurdular

Keşke koreli stoper min jae gelse hiç izlemedim ama forma satış garantisi verebilirim, güzel pr da yaparız =D

Ben videolarına baktım epey bizim ligde cok kart alır ve penaltı yaptırır gibi geldi .. Daha doğrusu hakemler ibnelik yapar adam tacklinge farklı bir boyut kazandirmis

Ben Gedson'un Benfica'da kalacağına ihtimal vermiyorum reis. Bu zamana kadar, başka bir takıma gitmemiş olması yüzünden de umudumu diri tutuyorum. Hatta Florentino'yu dahi göndermediler daha bir yere sanırsam. Benfica'nin bu tutumunda bir iş var kesin.

rumen gazetecinin futbolcu yorumları ne ifade ediyor ki? bir gazetecinin kendi ligini takip etmesi, futbolcu yetenek ve potansiyellerini iyi değerlendirebilme maharetiyle tamamen alakasız şeyler. isterse adamın bütün maçlarını seyretsin.

Gedson bizim için o kadar önemli, o kadar üst seviye ve o kadar çok yönlü bir oyuncu ki, Morutan'in şu an Steaua'da oynadığı pozisyonda da Morutan'dan kat kat iyi oynar, çok zorda kalırsan 4-2-3-1 'in 3'lusunun her yerinde de oynar. 6 numara da oynar, 8 de oynar. İnşallah alırız kiralık miralık da olsa.

Başkanımızı doğrudan doğruya yalancılıkla itham etmek ha?!..Banlanırsın herhalde! :sopa: ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt