Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rumen ligi ve futbolcuları hakkında daha olumsuz şeyleri geçen sezon içinde Sumudica' nın söylemiş olmasına ne dersin peki?..Yabancı bir ülkede çalışan bir Türk TD, ligimiz ve Türk futbolcular için söylemiş olsa, direkt vatan haini ilan edilirdi...Belli ki Sumudica kendince ''Doğrucu'' bir tavır sergilemiş, yoksa niye öyle bir şey yapsın?..
O sırada Maxim ligin içinden geçiyordu.

O sırada Maxim ligin içinden geçiyordu.
Onu bile Galatasaray için yeterli görmüyor muhtemelen; Galatasaray ve Fatih Terim' i çok farklı bir yere koyuyor adam...Net olarak Rumen Ligindeki Rumen oyuncuları kastetmişti. Mevzu direkt Morutan idi hatta...

Ligin ikinci yarisinda aldigimiz kiralik oyuncular ile iyi bi ivme kazandinmistik ve ligin 2.yarisini lider kapattik.Yani Demem o ki kadroyu guclendirdik demek icin.Gedson,Halil,ve Onyekuru gelmeli...bunlar gelmedigi surece guc kaybetmis olacagiz malesef. En azindan Gedson Halil yapmaliyiz.
''Hayat dinamiktir''...Bu çocuklar için şartlar uygun olmaz, işi biliyorsan başkalarını bulup getirirsin; belki onlardan daha iyi katkı alırsın, belli mi olur?..

Ha, diyorsan ki, ''Biz doğru futbolcuları bulup transfer etmeyi nadiren becerebiliyoruz''; o vakit geçmiş olsun; bunlar gelse de bir cacık olmaz takımdan; çok daha fazlası lazım...''Delik büyük, yama küçük''...

Kjaer gelsin çok isterim çok çok önceden de istediğim bir oyuncu.

Marcao ile güzel ikili olurlar ama Luyindama'dan bu kadar çabuk vazgeçmek hiç istemiyorum.

Bakın Van Dijk çapraz bağ sakatlığı sonrası ilk maçına çıktı ve düştüğü durum.

Çalım yediği adamda 3 yıldır Milli Takım dışında topa ayağını doğru düzgün sürmeyen bir adam.

Yani uzun lafın kısası çapraz bağ sakatlığı çok büyük sıkıntı. Hele hele cüsseli ve atlet tarzı olan oyuncular için çok çok daha sıkıntılı oluyor.

Elbette Van Dijk ile Luyindama bir olamaz kalite açısından zaten biri 80 milyon € diğeri 8 milyon €.

Bu sakatlık olmasaydı Luyindama'yı C. Palace veya Watford gibi takımlara çok rahat 15 milyon € satardık.

5 milyon € gibi rakama giderse üzülmem. Gitmesini istemiyorum ama çok fena üzerinde baskı var. Taraftarda stada gelince bu baskı x2 olacak.

O yüzden bu saatten sonra pek dikiş tutturacağını pek sanmıyorum...

Marcao ile güzel ikili olurlar ama Luyindama'dan bu kadar çabuk vazgeçmek hiç istemiyorum.

Çalım yediği adamda 3 yıldır Milli Takım dışında topa ayağını doğru düzgün sürmeyen bir adam.

Yani uzun lafın kısası çapraz bağ sakatlığı çok büyük sıkıntı. Hele hele cüsseli ve atlet tarzı olan oyuncular için çok çok daha sıkıntılı oluyor.

Elbette Van Dijk ile Luyindama bir olamaz kalite açısından zaten biri 80 milyon € diğeri 8 milyon €.

Bu sakatlık olmasaydı Luyindama'yı C. Palace veya Watford gibi takımlara çok rahat 15 milyon € satardık.

5 milyon € gibi rakama giderse üzülmem. Gitmesini istemiyorum ama çok fena üzerinde baskı var. Taraftarda stada gelince bu baskı x2 olacak.

Bruma ve Luyindama toplam 21 milyon avro bonservis verdigimiz iki oyuncu da capraz baglarini yirtti.

luyindama çapraz bağ sakatlığını geçireli 1.5 veya 2 yıl oldu herhalde, van dijk en fazla 2-3 aya toparlar büyük ihtimal. ne yapalım artık sakatlık oldu bi kere ve adam ısrarla düzelmiyor, bu saate kadar düzelmeyen zaten düzelmez bi daha. çoktan satılmalıydı.

luyindama çapraz bağ sakatlığını geçireli 1.5 veya 2 yıl oldu herhalde, van dijk en fazla 2-3 aya toparlar büyük ihtimal. ne yapalım artık sakatlık oldu bi kere ve adam ısrarla düzelmiyor, bu saate kadar düzelmeyen zaten düzelmez bi daha. çoktan satılmalıydı.
En iyi haliyle bile bariz defoları olan biriydi zaten. O yok halimizde 8 milyonluk riske değecek biri değildi, net olarak. TR Lig tarihinin en pahalı stoper transferi; sorsan, Scout+Hoca' nın en iyi icraatlarından biri! :sopa:

Son düzenleme:
En iyi haliyle bile bariz defoları olan biriydi zaten. O yok halimizde 8 milyonluk bir riske değecek biri değildi, net olarak. TR Lig tarihinin en pahalı stoper transferi; sorsan, Scout+Hoca' nın en iyi icraatlarından biri! :sopa:
stopere 8 milyon verecek güce hiç bi türk kulübü sahip değil. büyük hata yapıldı.

En iyi haliyle bile bariz defoları olan biriydi zaten. O yok halimizde 8 milyonluk bir riske değecek biri değildi, net olarak. TR Lig tarihinin en pahalı stoper transferi; sorsan, Scout+Hoca' nın en iyi icraatlarından biri! :sopa:
Maiconla paylasiyorlar birinciligi
Daha sonra Kjaer ve Lugano geliyor

Maiconla paylasiyorlar birinciligi
Daha sonra Kjaer ve Lugano geliyor
Luyindama' nın birinciliğini yedirmem muhterem ;) . Maicon 7 yahut 7.5 idi...Lugano ve Kjaer, hem kalite bakımından bunlardan 2-3 gömlek üstün oyuncular idi, hem de zarar ettirmediler diye hatırlıyorum. İkisinin de Galatasarayımızda oynamasını isterdim. Buradaki ergenlerin ne dediği umurumda olmaz...

Son düzenleme:
rakipleri bi inceledim de
bjk kadroyu korudu aboubakar seviyesinde bir forvet gelmezse şlden de etkilenecek bu sene şansı çok azalır. ayrıca kadroları çok yaşlı.
fb öyle kalabalık bir kadro kurmuş ki kimseyi de gönderemediler. adam da alamıyorlar. 3.olan kadroya sadece coulker ve serdar dursun geldi.
ikisi de vasat topçular. 11 oynamazlar bile.
trabzon biraz sıkıntı çıkarır gibi. ilk defa bu kadar geniş ve kaliteli kadro kurdular. şuan sadece forvetleri eksik umarım sörlothu falan getirmezler. şu kadroya sörloth gelirse trabzon en ciddi aday olur.

bizim durum da biraz karışık. orta saha dışında kadromuz geniş ama sağ bek ve sağ kanat sıkıntılı. orta saha sayıca hala yetersiz. luyindama ve alparslan kötüler. ayrıca 11 yazmadığımız ama maaşı yüksek oyunculara sahibiz. bu sene son kez sıkıntı çekiyoruz neyse ki. seneye nefes alacağız resmen. bu sene şampiyon olmasak bile önümüzü açık görüyorum.

Luyindama' nın birinciliğini yedirmem muhterem. Maicon 7 yahut 7.5 idi...Lugano ve Kjaer, hem kalite bakımından bunlardan 2-3 gömlek üstün oyuncular idi, hem de zarar ettirmediler diye hatırlıyorum. İkisinin de Galatasarayımızda oynamasını isterdim. Buradaki ergenlerin ne dediği umurumda olmaz...

Kjaer yi cok begeniyorum, cok kaliteliydi zaten ve hala da öyle, 27-28 yasindaki döneminde gözü kapali 10-12 verilir, biz malesef 15 milyon gömdük maicon ve luyiye

Bruma ve Luyindama toplam 21 milyon avro bonservis verdigimiz iki oyuncu da capraz baglarini yirtti.

Çok büyük şanssızlık gerçekten. Bruma'dan zarar etmedik Allah'tan. Aldığımız rakamlara verdik.

Luyindama'yı 5'e okutursak o da iyidir. Bu tarz transferleri denedik ve denemeye devam etmeliyiz tutan olacak illaki ama bizi batıran transferler belli.

Chedjou 6 milyon €, köyüne dönen Maicon'a 8 milyon € verip geri getirmek, Diagne 13 milyon € vs. Bu liste uzar gider ilk aklıma gelenler bunlar...

sol kanada ramadan sobhi sağ kanada ise rony lopez morutan yerine daha iyi olur.

Eyüp Yıldız Mohammed Kudus için 15 milyon bonservisi olduğunu ama sakatlık sorunu olduğunu ve ilgilendiğimizi söylüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt