Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlara cevap bile verilmemeli bizim muhattabimiz asla olamazlar.

İnfial yaratmamız lazım hayla alakasız konular konuşuyonuz, adam teknik direktörümüze aleni küfürlü paylaşım yapmış hayla laylay lom derdindesiniz hayret yav

Gerçekten stadın dışına göndermiş

E7nUmOsXoAAQAc4

Tabiki sizin için transfer olsunda kim olursa olsun.Kalite yeterlilik risk durumu falan hiç önemli değil.Hadi oyuncuları geçtim defans hattını komple yabancı yapmak tam bir fiyasko.

Senelerdir transfer fiyaskolarına imza atılıyor.Ama her sene herşeyi savunan bir taraftar grubu..Gerçekten inanılmaz.

Yukarda biri transferler lige yetişmedi yorumuna emrahın mesajına ilave yaptım.sen benim neyi savunduğumu ne düşündüğümü bilmeden tamamen ezbere konuşmuşsun.Transfer meraklısı değilim bana kalsa hiç kimse alınmasa daha iyi mevcut teknik ekip göz önüne alındığında

Musap, Dieng'siz bir Harroui olursa ortada yumuşak kalırız. Artık Berkan alındı, bundan sonra o bölgeye Harroui alınırsa kural bizi yıpratır. Bende istiyorum Harroui yi ama nasıl oynayacağız?

Cicaldou ---- Dieng ----- Harroui

Böyle olunca Berkan, Taylan kullanılamıyor.

Cicaldou ---- Taylan ----- Harroui

Böyle de Taylan yıpranıyor. Tek alternatif bu gibi:

Cicaldou ---- Dieng ----- Berkan

Musap, Diengsiz bir Harroui olursa ortadaa yumuşak kalırız. Ayrıca Berkan alındıktan sonra o bölgeye Harroui alınırsa kural bizi yıpratır. Bende istiyorum Harroui yi ama nasıl oynayacağız?

Cicaldou ---- Dieng ----- Harroui

Böyle olunca Berkan, Taylan kullanılamıyor.

Cicaldou ---- Taylan ----- Harroui

Böyle de Taylan yıpranıyor. Tek alternatif bu gibi:

Cicaldou ---- Dieng ----- Berkan
Gedsonu alsak ayni problem oluyor mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt