Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musap, Dieng'siz bir Harroui olursa ortada yumuşak kalırız. Artık Berkan alındı, bundan sonra o bölgeye Harroui alınırsa kural bizi yıpratır. Bende istiyorum Harroui yi ama nasıl oynayacağız?

Cicaldou ---- Dieng ----- Harroui

Böyle olunca Berkan, Taylan kullanılamıyor.

Cicaldou ---- Taylan ----- Harroui

Böyle de Taylan yıpranıyor. Tek alternatif bu gibi:

Cicaldou ---- Dieng ----- Berkan
3 tane oyunu iki yönlü oynayan 8 numara(b2b ve mazellalar) ile oynatabilir.

St Johnston teknik direktörü Callum Davidson:

"Hafta sonu Ross Country maçı var ama oyuncularımın aklında Galatasaray maçından başka bir şey yok. Motive olamıyorlar. Adeta bu maçla yatıp bu maçla kalkıyorlar."

Evening Telegraph

yandık

St Johnston teknik direktörü Callum Davidson:

"Hafta sonu Ross Country maçı var ama oyuncularımın aklında Galatasaray maçından başka bir şey yok. Motive olamıyorlar. Adeta bu maçla yatıp bu maçla kalkıyorlar."

Evening Telegraph

yandık
Yatın la yatın altı üstü Arda gelecek.

reisin eline su dökemezler

DQQ4p0NWsAE9iGg.webp

Gerçi Terim düşmanları rosier e tapar şimdi

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır tapmaz, Terim'i eleştirmek, gitsin demek farklı hakaret etmek farklı şeyler. Kimse kimseye küfür edemez. Bunu bizden bir futbolcu Sergen'e yapsa 10 maçı yapıştırırdı Pfdk.

morutan dışında haberler kesildi

donk yoksa stoper zaten kafadan eksik

alparslan ve luyi an itibariyle toplasan 1 stoper etmiyor

gidenler belli değil

Ronaldo 18 yaşında man utd transfer oldu. Adamın maçlarını açın izleyin o yaşta sahadaki oyununu. gellerle gitlerle olmaz bu işler. bilgi ile olur.
Sanirim 2003 yaziydi. United ve Sporting hazirlik maci yapiyordu ve Ronaldo United'in icinden gecince Ferguson aninda aldi. Sanirim 20 milyon ustu de bonservis verdi. Ayrica o zaman 17 yasinda olmaliydi. Bu arada maci da izlemistim

Morutan gibi bilinilirligi olan futbolcu diyorsun milli takımda oynamıyor.22 yaşında Avrupa klüpleri 10 defa kesfederdi o da yok.romanyadan alırsan tutmazsa Gençlerbirliği ne gider büyük zarar edersin.stancu örneğinde olduğu gibi.iyi bir ligde topcunun özelliklerini görmek gerekli basit bir lig kıstas değil.sasha boey bence iyi transfer ve uygun fiyata aldık.Tekrar söylüyorum 2-3 milyona morutan alınabilir denenir ama tüm değeri 181 milyoon olan Romanya Ligi'nden 10 milyona adam alınmazzz.psv ile karsilassak.sahada morutana adam artirmazlar.romanya liginden YouTube görüntülerle adamı Messi yaptınız.

Milli takım filan demiyorum ben bilinirlikten yani gözlemcilerin radarına girmesinden bahsediyorum. Bu adam İtalya ingiltere Almanya için yeterli görülmemiş olabilir ama bu bu liglerdeki gözlemciler tarafından izlenmediği anlamına gelmiyor. Hatta bizim gözlemcilerin bile radarına girmiş bir oyuncu.. keşfedilmiş bir topçu olması için illa transfer yapmış olması gerekmiyor.. ben topçuyu iki sezon önce duydum, ki ben duymuşsam bu topçu keşfedilmiş bir topçu demektir, çünkü futbolla alakam tatil dönemlerine hastır ve bu kadar futboldan uzak biriyim… mesela diğer transfer edilen Rumen topçuyu ilk bize transfer olduğu gün duydum…
Ayrıca ben topçunun ederinden bahsetmiyorum, ederi 10 olmayabilir lakin lige göre, uyruğa göre değerlendirme doğru değil.. bende isterim bedavaya gelsin ancak bu mümkün görünmüyor ve ayrıca takip eden gözlemciler yetenek ve ederine ilişkin bir rapor hazırlamışlardır, dolayısıyla da onlara güvenmeli, nihayetinde hepsi profesyonel…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanirim 2003 yaziydi. United ve Sporting hazirlik maci yapiyordu ve Ronaldo United'in icinden gecince Ferguson aninda aldi. Sanirim 20 milyon ustu de bonservis verdi. Ayrica o zaman 17 yasinda olmaliydi. Bu arada maci da izlemistim

ronaldo'nun 02-03 sezonunda tam sezonu var sporting'le.
fasa fiso yani hazırlık maçı falan. ferguson sıçtığı boka kadar kadar araştırıp aldırmıştır o sezon

Bu sene bu kadro ile beklenti içine giren kanser olur. Önümüzde ki sezonlara bakalım. Hedef İlk 5de kalabilmek olmalı.

Hayır tapmaz, Terim'i eleştirmek, gitsin demek farklı hakaret etmek farklı şeyler. Kimse kimseye küfür edemez. Bunu bizden bir futbolcu Sergen'e yapsa 10 maçı yapıştırırdı Pfdk.
Galatasaray Spor Kulübü teknik direktörüne yapılmış aleni bir küfür bu. İsim fark etmez.

Efendi memiktaş Allah belanı versin. Rosier adlı hakem torpili ile çöp, adam oldu. Kimse kimseye küfür etme hakkı veremez hele bu dışarıdan gelen bir palyaço ise

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bide bu çip i isteyen vardi burda....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt