Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
Tipe bak, benim oyuncu böyle resim çektirçek, bunu bir daha takıma sokmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tipe bak, benim oyuncu böyle resim çektirçek, bunu bir daha takıma sokmam
3m a ver 5 yıl tedavi etsin FT. İnsan hayatı önemli, her şey para değil.FCSB Td’si Dinu Todoran “FCSB’nin Avrupa’dan elenmesinden sonra en çok etkilenen oyuncu penaltıyı kaçıran Morutan oldu. Oyuncularımız maçtan sonra ağladı. “
6 da oynuyor mu yani
Yaw bilmiyor demedim veya biliyor demedim. O mactan sonra almaya karar verdiler.ronaldo'nun 02-03 sezonunda tam sezonu var sporting'le.
fasa fiso yani hazırlık maçı falan. ferguson sıçtığı boka kadar kadar araştırıp aldırmıştır o sezon
Morutan hisseleri çakıldı, o zaman 6 milyon Euro verelim düşükten girelim.FCSB Td’si Dinu Todoran “FCSB’nin Avrupa’dan elenmesinden sonra en çok etkilenen oyuncu penaltıyı kaçıran Morutan oldu. Oyuncularımız maçtan sonra ağladı. “
Bunun gibi karaktersiz oç larını istiyip Galatasaray formasını giydirmek isteyen biz değildik ama haberin olsun kimdi biliyorsundur sen söyler misin isminiGerçi Terim düşmanları rosier e tapar şimdi
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tempolu oynamak hızlı olmak değilCicaldaou ve Morutan ikiside hizli oyuncular degil sizce tempo acisindan sorun yasamaz miyiz?
Terim istedi evet de ne bilsin adamBunun gibi karaktersiz oç larını istiyip Galatasaray formasını giydirmek isteyen biz değildik ama haberin olsun kimdi biliyorsundur sen söyler misin ismini
Ferguson quaresma yı izletiyordu o dönem. Hazırlık maçı olayını ben de duymuştum. O maçta Ronaldo q7 den daha iyi oynayınca rota ronaldoya dönmüştü.ronaldo'nun 02-03 sezonunda tam sezonu var sporting'le.
fasa fiso yani hazırlık maçı falan. ferguson sıçtığı boka kadar kadar araştırıp aldırmıştır o sezon
Tempo oyun hızıyla olurCicaldaou ve Morutan ikiside hizli oyuncular degil sizce tempo acisindan sorun yasamaz miyiz?